Poszukuje informacji na temat Studio apartments Brist. Ktoś może był lub mieszkał w pobliżu??
Z góry dziękuję za pomoc.
longer78 napisał(a):Witam poszukuje opinie na temat tego miejsca zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link czy ktos wie w ktorym to jest miejscu itp.
Bunio napisał(a):longer78 napisał(a):Witam poszukuje opinie na temat tego miejsca .... czy ktos wie w ktorym to jest miejscu itp.
Właśnie tam będę w tym roku w II połowie sierpnia.Z tego co się orientuje będą to nowe apartamenty na końcu Brist na ul.Litonga, druga linia brzegowa przy tzw.deptaku w kierunku Gradac,mieszkałem kiedyś w pobliżu.Z korespondencji z właścicielem który mieszka na stałe w Szwecji a jest tam dopiero w sierpniu wydaje się że wszystko w porządku.
sanky napisał(a):Bunio napisał(a):longer78 napisał(a):Witam poszukuje opinie na temat tego miejsca .... czy ktos wie w ktorym to jest miejscu itp.
Właśnie tam będę w tym roku w II połowie sierpnia.Z tego co się orientuje będą to nowe apartamenty na końcu Brist na ul.Litonga, druga linia brzegowa przy tzw.deptaku w kierunku Gradac,mieszkałem kiedyś w pobliżu.Z korespondencji z właścicielem który mieszka na stałe w Szwecji a jest tam dopiero w sierpniu wydaje się że wszystko w porządku.
Witaj.
My w tym roku pierwszy raz w Brist i własnie w tym apartamencie tylko w 2 połowie lipca.
Możesz coś więcej napisać o tej lokalizacji tj. jak plaża, okolica itd. - jedziemy z małymi dziećmi - także im więcej informacji tym lepiej
marek_l napisał(a):Witam,
czy 'deptak' biegnący 'dołem' Bristu wzdłuż plaży jest udostępniony dla ruchu samochodowego? Chodzi mi o to, czy da się dojechać samochodem pod same apartamenty położone przy plaży w części Bristu od strony Gradac-a.
pozdrawiam
Marek L.
leszel napisał(a):A jak wygląda życie podwodne (rybki, roślinki?)? Jest na co popatrzeć?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje