janekol napisał(a):Widzę doronia podobne gusta.
Ja w 2014r zaliczyłem po tygodniu Zivogosce Porat i Drasnice w 2013r Bratuś i Pisak a w tym w sierpniu tylko Brist, hotel Riva. Pozdrawiam.
monavi napisał(a):Co do samego Bristu, interesuje mnie jakiego typu to jest miejscowość. Czy jak wylądujemy w apartamencie nad samym morzem, to żeby się gdzieś ruszyć trzeba będzie na głowną drogę trafić> czy jest tam coś w rodzaju jakiegoś deptaku, żeby wieczorkiem pospacerować, jakieś restauracje, pizzerie, sklep? czy raczej "dziura"?
monavi napisał(a):Witam. Bardzo proszę o opinię jeśli ktoś zna Apartamenty Ante Pecar w Brist. Przede wszystkim czy plaża nadaje się dla dzieci.
Co do samego Bristu, interesuje mnie jakiego typu to jest miejscowość. Czy jak wylądujemy w apartamencie nad samym morzem, to żeby się gdzieś ruszyć trzeba będzie na głowną drogę trafić> czy jest tam coś w rodzaju jakiegoś deptaku, żeby wieczorkiem pospacerować, jakieś restauracje, pizzerie, sklep? czy raczej "dziura"?
Szukamy miejsca zacisznego, z którego można sobie podejść gdzieś bliżej "jakiegoś centrum" .
monavi napisał(a): jest tam gdzie chodzić?
monavi napisał(a):Renata Czy te zdjęcia przy zacumowanych łodkach gdzie kawałek dalej widać deptak to Brist? jest tam gdzie chodzić?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje