tony montana napisał(a):Dobrze, że przypomniałeś mi o tym wątku:) Ulm też pokażesz?
O Ulm również zahaczyliśmy.
Pozdrawiam,
Wojtek
mysza73 napisał(a):Oooooo matulu, ile luuuudziów
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Oooooo matulu, ile luuuudziów
Nie to co na plaży na Sycylii zimą no nie?
Zima na plaży na Sycylii jest super
piotrf napisał(a):Stopień zaczłowiekowania faktycznie wysoki mieliście , ale to co najbardziej przyciągało moją uwagę i tak znajduje się powyżej tłumu Dzięki za przypomnienie
Pozdrawiam
Piotr
Może nie zasłużyłeśtony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Oooooo matulu, ile luuuudziów
Nie to co na plaży na Sycylii zimą no nie?
Zima na plaży na Sycylii jest super
Byłem. I NIE
tony montana napisał(a):CABOURG
Pogoda jest cudna, piękne słońce, bryza, zero upału.
tony montana napisał(a):Drugi wyjazd do Francji zrobiliśmy w trochę szalony sposób. Córka po zobaczeniu zdjęć powiedziała, że ONA TEŻ CHCE. Wyjazd trwał tydzień włącznie z podróżą.
Może nie zasłużyłeś [/quote]mysza73 napisał(a):
feniks7 napisał(a):
Niezgorsze te domki w Cabourgu, pomieszkałbym wakacyjnie.
edit:
Doczytałem drugi w sierpniu, a pierwszy też, czy lipiec?
Franz napisał(a):Brukselski rynek wywarł na mnie spore wrażenie. Później, w którymś parku w Belgii (nie pamiętam nazwy - to już ponad 30 lat temu) spotkaliśmy kopię sikającego chłopczyka z fotokomórką. Kiedy ktoś się przed nim zatrzymywał, błyskawicznie wzrastało ciśnienie wody, sięgając chodnika i stojących na nim ludzi.
Pozdrawiam,
Wojtek
wiola2012 napisał(a):tony montana napisał(a):Drugi wyjazd do Francji zrobiliśmy w trochę szalony sposób. Córka po zobaczeniu zdjęć powiedziała, że ONA TEŻ CHCE. Wyjazd trwał tydzień włącznie z podróżą.
Ja się córce wcale nie dziwię
W sumie temu Panu T…, który pokochał Brukselę też nie .
Pięknie tam jest. Chyba zapoluję na jakąś lotniczą okazję .
Domki w Mers-les-Bains są za to jak z bajki.