Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brenna - kto nie pojechał na zjazd cromaniaków?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 11.10.2004 19:50

krakuscity napisał(a):
kura napisał(a):To ja Ci życzę 100 lat- pogody ducha i optymizmu na dalszej drodze życia.

No proszę a mówią, że lajkoniki nie miłują ludzi ze stolycy. Ale my Cromaniacy to jedna wielka rodzina :idea:
Pozdrawiam :P

Tak to jest jak nie czyta się wcześniejszych postów. Teraz wiem , że kura nie jest z Krakowa, kura to nie kura a ktoś inny nam bardzo dobrze znany. Sam przecieram oczy ze zdziwienia jak przeczytałem jego życzenia. A może to przygotowania do kolejnego ataku? Uśpić , pogłaskać "przeciwnika" i atak.
Pozdrawiam
kura
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kura » 11.10.2004 19:57

krakuscity napisał(a):
krakuscity napisał(a):
kura napisał(a):To ja Ci życzę 100 lat- pogody ducha i optymizmu na dalszej drodze życia.

No proszę a mówią, że lajkoniki nie miłują ludzi ze stolycy. Ale my Cromaniacy to jedna wielka rodzina :idea:
Pozdrawiam :P

Tak to jest jak nie czyta się wcześniejszych postów. Teraz wiem , że kura nie jest z Krakowa, kura to nie kura a ktoś inny nam bardzo dobrze znany. Sam przecieram oczy ze zdziwienia jak przeczytałem jego życzenia. A może to przygotowania do kolejnego ataku? Uśpić , pogłaskać "przeciwnika" i atak.
Pozdrawiam[/quote
Wiesz ,,Krakuscity'' ty rzeczywiscie czasmi śpisz,ale życzenia są jak najbardziej szczere .
jacek gryczewski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacek gryczewski » 11.10.2004 22:19

Piotrze , nie bede Juz Ci skladal zyczen 100 lat bo ilez mozna zyc:) ale chcialbym bys co roku mogl spedzac spokojne wakacje w cro :) wszystkiego co cro:)
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 12.10.2004 07:38

Witam!
Kochani... dziekuje Wam wszystkim.... trudno czasem powiedzieć co sie czuje... moze tylko tyle ze zrobilo mi sie bardzo cieplo w sercu...

Dziekuje :D
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 12.10.2004 21:31

.....i że kurde tego torta od Volumena nie da się chociaż polizać......
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2006 16:13

Wygrzebałem ten temat całkiem przypadkiem.

Kurrrcze toż ten zlot 2 lata temu był 3 km od mojej rodzinnej chaty!!!
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 30.12.2006 18:30

Interseal napisał(a):Wygrzebałem ten temat całkiem przypadkiem.

Kurrrcze toż ten zlot 2 lata temu był 3 km od mojej rodzinnej chaty!!!

Interseal, tu masz początek :
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=5944&start=0

Niebawem będzie info o ... kolejnym zlocie !
P.S: a tak na marginesie to ... ładnie tam :)

(kilka fotek pozlotowych z okolicy Brennej : http://album.com.pl/album.php?id=6598&s ... =&a=&s=&o= )

Pozdraviam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.12.2006 19:38

Dziękuję serdecznie "a to ju" !
Wiem, że tam ładnie :D z czasem coraz bardziej mi tego brakuje.... ale kiedyś tam wrócę na stałe.

Zdjęcia a szczególnie 25 pierwszych... hmmm "moja domovina" :wink: :D

Można powiedzieć dla uproszczenia że na fotce nr 89103 jesteś prawie pod moim domem (choć wiem, że przez kilometr wzdłuż drogi jest tylko potok i las) :D

No i czekam na info o kolejnym zlocie...

Pozdaviam :papa:
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 16.01.2007 16:43

No kolega dał ciała na całego ...... taka imprezka była a tu nic zero odzewu ......

W kolejnych zlotach też na minusie.......

Chyba żubrowy trza odwiedzić .....!!!!!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2007 14:41

Z dziką rozkoszą wziąłbym jakiegoś żubra za rogi...

Jednak chodzi o termin. W tym roku mój koci ogon także jeszcze nie odpadnie.
Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Brenna - kto nie pojechał na zjazd cromaniaków? - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone