"pozdrawiam corollo3,saturnie3,doroto3,krakuscity3"
pozdrawiam Cię ches!
s3 i c3 w jednym , reszta już nie ja.....
krakuscity : vivietka to .... też on
corolla3 napisał(a):"
krakuscity : vivietka to .... też on
Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.
Piotr
Anula napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.
Piotr
Witaj Piotrze!
Wiadomość odebraliśmy- a jakże -Bruno odczytał i bardzo dziekuję w imieniu wszystkich uczestników zlotu.Pozdrawiam ara
Piotr Lutynski napisał(a):Anula napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.
Piotr
Witaj Piotrze!
Wiadomość odebraliśmy- a jakże -Bruno odczytał i bardzo dziekuję w imieniu wszystkich uczestników zlotu.Pozdrawiam ara
bazyl napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Anula napisał(a):Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.
Piotr
Witaj Piotrze!
dobrze ,ze cie nie bylo ,nikt nie narzekal przynajmniej i nie smucił
Piotr Lutynski napisał(a):Dzieki... mily jesteś......
Ja tez sie ni smucilem.... bo kto sie smuci w urodziny!
antek napisał(a):Piotruś..nie przejmuj się... poczytaj inne wątki. Nasz wielki przyjaciel łamie zbyt proste hasła. Chyba nie sądzisz ,że ktoś tak by Ci napisał kto był w Brennej.....
ewa.z napisał(a):Ja też nie wierzę, że mógł to napisać Bazyl. Może on sam to wyjaśni.
volumen napisał(a):ewa.z napisał(a):Ja też nie wierzę, że mógł to napisać Bazyl. Może on sam to wyjaśni.
"Małe conieco" znajdziecie tu: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=594 ... &start=345
Ale pewnie i w tym wątku Bazyl opowie Wam jak to było.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko