Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brenna - kto nie pojechał na zjazd cromaniaków?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
corolla3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) corolla3 » 09.10.2004 22:25

"pozdrawiam corollo3,saturnie3,doroto3,krakuscity3"

pozdrawiam Cię ches!

s3 i c3 w jednym , reszta już nie ja.....

krakuscity :!: : vivietka to .... też on
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 10.10.2004 09:27

corolla3 napisał(a):"

krakuscity :!: : vivietka to .... też on

To mi się coś popierniczyło.
Pozdrawiam :oops:
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 10.10.2004 09:34

Ja też nie pojechałem do Brennej bo wczoraj miałem imprezę rodzinną,szkoda może innym razem. :lol: :hut:
PS oczywiście pozdrawiam wszystkich w Brennej i itych co nie pojechali

pzdr :papa: :papa:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 10.10.2004 11:54

Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.

Piotr
Anula
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anula » 10.10.2004 13:01

Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.

Piotr

Witaj Piotrze!
Wiadomość odebraliśmy- a jakże -Bruno odczytał i bardzo dziekuję w imieniu wszystkich uczestników zlotu.Pozdrawiam ara
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 10.10.2004 19:30

Anula napisał(a):
Piotr Lutynski napisał(a):Ja nie pojechalem bo nie moglem. Ale poslalem smsy z pozdrowieniami dla uczestnikow... ale chyba dobrze sie bawia bo nie doszla zadna odpowiedz.

Piotr

Witaj Piotrze!
Wiadomość odebraliśmy- a jakże -Bruno odczytał i bardzo dziekuję w imieniu wszystkich uczestników zlotu.Pozdrawiam ara

:D :D :D :D :D
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 10.10.2004 20:34

Piotr Lutynski napisał(a):
Anula napisał(a):

Piotr

Witaj Piotrze!

dobrze ,ze cie nie bylo ,nikt nie narzekal przynajmniej i nie smucił
:lol: :lol: :lol: :lol:
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 11.10.2004 07:41

bazyl napisał(a):
Piotr Lutynski napisał(a):
Anula napisał(a):

Piotr

Witaj Piotrze!

dobrze ,ze cie nie bylo ,nikt nie narzekal przynajmniej i nie smucił
:lol: :lol: :lol: :lol:

Dzieki... mily jesteś......
Ja tez sie ni smucilem.... bo kto sie smuci w urodziny!
JoeF
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) JoeF » 11.10.2004 07:46

Piotr Lutynski napisał(a):Dzieki... mily jesteś......
Ja tez sie ni smucilem.... bo kto sie smuci w urodziny!

Witaj Piotrze,
sprawdź proszę godziny nadawania przez "bazyla", bo wczoraj były "zakłócenia" na łączach i na pewien okres czasu Prawdziwy Bazyl utracił kontrolę nad swoim hasłem i login'em

Pozdrawiam
Józek
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 11.10.2004 08:24

Piotruś..nie przejmuj się... poczytaj inne wątki. Nasz wielki przyjaciel łamie zbyt proste hasła. Chyba nie sądzisz ,że ktoś tak by Ci napisał kto był w Brennej.....
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 11.10.2004 08:26

antek napisał(a):Piotruś..nie przejmuj się... poczytaj inne wątki. Nasz wielki przyjaciel łamie zbyt proste hasła. Chyba nie sądzisz ,że ktoś tak by Ci napisał kto był w Brennej.....

Dzieki... po Twoich slowach cieplej sie robi w sercu :D

Piotr
ewa.z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.z » 11.10.2004 08:34

Ja też nie wierzę, że mógł to napisać Bazyl. Może on sam to wyjaśni.
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 11.10.2004 08:44

ewa.z napisał(a):Ja też nie wierzę, że mógł to napisać Bazyl. Może on sam to wyjaśni.

"Małe conieco" znajdziecie tu: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=594 ... &start=345
Ale pewnie i w tym wątku Bazyl opowie Wam jak to było.
Piotr Lutynski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Piotr Lutynski » 11.10.2004 09:15

volumen napisał(a):
ewa.z napisał(a):Ja też nie wierzę, że mógł to napisać Bazyl. Może on sam to wyjaśni.

"Małe conieco" znajdziecie tu: http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=594 ... &start=345
Ale pewnie i w tym wątku Bazyl opowie Wam jak to było.

Slyszalem ze film dzieliliscie geograficznie....
Troche za malo zrobilem kopii ale po pierwsze nie myslalem ze bedzie tyle osob a poza tym nie dalem rady z czasem by zrobic wiecej kopii....

pozdrav
saturn3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) saturn3 » 11.10.2004 09:26

kurczę, żal jak cholera jak sie ogląda zdjęcia i czyta wasze opisy ale wiecie co : niech ktoś z Was opisze po kolei ten zjazd :)
ci co nie byli chcą wiedzieć więcej i .......mniej haotycznie ( sorry :oops: ) ,
co to np było z tymi krzyżowcami cromanami - wyglada to "zajebiście" - ktoś wspomniał o jakiś konkursach , skąd mieliście karlovacko , czy bazyl w końcu wysfatany ?
pozdr , czekając niecierpliwie S3

baz :!: poczytaj "wszystkie" wątki w czasie kiedy "nie byłeś sobą " -sa mocne :? 8O
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Brenna - kto nie pojechał na zjazd cromaniaków? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone