woka napisał(a): Forum nigdy nie jest obiektywne, powiedziałbym, że w znikomym stopniu obiektywne. To kopalnia subiektywnych odczuć.
Może i masz rację , ale jednak sporo osób skorzystało z różnych porad tu zawartych i wracają zadowoleni
woka napisał(a): Forum nigdy nie jest obiektywne, powiedziałbym, że w znikomym stopniu obiektywne. To kopalnia subiektywnych odczuć.
tygrys500 napisał(a):Chorwaci ,nie sa wszyscy idealni, a czy Polacy są lepsi ? Wątpie.
W Chorwacji na plaży zostawiam różne rzeczy i nigdy nie zdarzyło mi się żeby coś zgineło,może to fuks. My Polacy jadąc do Chorwacji powinniśmy byc zahartowani na trudne sytuacje przeciez u nas w kraju często ktoś kogoś przekręca. A zawiść między ludzka jest na porządku dziennym.
Jedno trzeba przyznać ceny rosną ,prosty przykład.Maj 1994 zwiedzanie Plitvic gratis.Maj 2003 35kun .Czerwiec 2006 70kun. lipiec 2008 110kun plus płatny parking.
Ktoś wcześniej napisał ,że Chorwatom świecą się oczy na widok euro, to tak samo jak dużej wiekszości z nas czyż nie tak drodzy formuowicze.
Woj35 napisał(a):Jeszcze jedno mi sie rzucilo w oczy, uwazam, ze to forum nie jest obiektywne, wielu szczegolnie bardzo starym bywalcom Chorwacji kluja w oczy negatywne opinie na wszystko co jest zwiazane z Chorwacja... tak to odbieram i widze, ze nie tylko ja... forum cro.pl jest pomocne, potrzebne, ale czasami malo obiektywne...
Woj35 napisał(a):W najlepszej sytuacji jak widze jest najbardziej doswiadczony forumowicz Janusz Bajcer, taki to sobie bierze namiot, jedzenie, wedke, jedzie na kamping i ma wszystko gdzies:) - pewnie wypoczywa swietnie,wlasciciel apartamentu go nie wnerwia:) kelner i jedzenie w restauracji tez nie, bo sobie zje co zlowi:) albo co przywiezie, poprostu znalazl swoj zloty srodek i o to w tym wszystkim chodzi, kazdy go musi znalezc zeby czuc sie dobrze na wakacjach., zreszta niespodzianki i tak zawsze moga sie zdarzyc:)
SEJU napisał(a):MImo wszystko miłego dnia dla wszystkich
Seju
Serce w pasy napisał(a):Co do Chorwacji - cudowne miejsce. A co do drobnych oszustw? No cóż myślę, że nie ma kraju na świecie gdzie są sami idealni ludzie. Zawsze można jechać nad Bałtyk i sprawdzić uczciwość rodaków.
Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Co do Chorwacji - cudowne miejsce. A co do drobnych oszustw? No cóż myślę, że nie ma kraju na świecie gdzie są sami idealni ludzie. Zawsze można jechać nad Bałtyk i sprawdzić uczciwość rodaków.
Nic dodać , nic ująć
Chociaż dla równowagi , aby ci z nad Bałtyku nie myśleli, że tylko tam są drobni oszuści, można przyjechać w góry , aby sprawdzić uczciwość górali
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne