Pytanie- czy były komary, jak z zaopatrzeniem w sklepach, gdzie jakiś większy sklep w okolicy?
Dziękuję za odpowiedz.
MarChor napisał(a):W takim razie odpowiadam na pytania:
1. Możesz napisać jak z kwaterami, czy można teraz jechać w ciemno.
Tak jak pisalem w okresie w ktorym bylem w Breli nie bylo najmniejszych problemow z kwaterami - do koloru do wyboru
2. czy w Breli są moze jakieś kempingi, szukałam w różnych informatorach i niestety nic nie znalazłam.
Powiem szczerze ze faktycznie nie spotkalem sie z kempingami, tyle ze nie bylem wszedzie moze gdzies takowe na uboczu byly?? ja nie widzialem
3. Czy jest tam może jakiś targ gzie możnaby się zaopatrzyć w owe miejscowe wspaniałości owoce morza i wszytko inne do jedzonka co można u nas na targu dostać?.
Owoce spokojnie mozna zakupic czy to w Breli czy idac promenada do Baski Vody - nawet jest taki Pan co plynie motorowka i wplywa na kazda plaze z owocami - niestety za wygode sie placi u tego Pana
4.Proszę garść praktycznych informacji o Breli, co się podobało, co nie
Jesli chodzi o Brele to radze tak: dla chcacych spokojnie spedzic czas to tylko i wylacznie poczatek Breli nie centrum chociaz centrum Breli w porownaniu do Baski V. to cichutka miescina tak wiec skrecajcie do Breli w pierwsza lepsza uliczke
Co mi sie podobalo hmmm...... toz mi tu braknie miejsca do pisania
Co mi sie nie podobalo hmmm...... nic? no powiedzmy ze brakuje zabezpieczen przy zejsciach na plaze i sa one w niektorych miejscach dosc strome, ale trzeba wybierac te zejscia lagodniejsze, moglo by byc wiecej atrakcji typu koncerciki itp. ale to mamy w BV. tak wiec chyba nie mam nic wiecej do zarzucenia tej urokliwej miejscowosci
5.A ja poproszę o namiary na tę kwaterkę z tak miłymi gospodarzami
Mam tylko telefon, tyle ze ta kwaterka do konca wrzesnia jest juz zajeta - ale sie nie martwcie obok byla masa innych super kwater mam nadzieje ze to ktos potwierdzi bo przeciez nie mialem chyba takiego szczescia ??
ok narazie tyle mam nadzieje ze bede wpadal czesciej .......... milego wypoczynku !!
Powrót do Nasze relacje z podróży