Pytanie- czy były komary, jak z zaopatrzeniem w sklepach, gdzie jakiś większy sklep w okolicy?
Dziękuję za odpowiedz.
MarChor napisał(a):W takim razie odpowiadam na pytania:
1. Możesz napisać jak z kwaterami, czy można teraz jechać w ciemno.
Tak jak pisalem w okresie w ktorym bylem w Breli nie bylo najmniejszych problemow z kwaterami - do koloru do wyboru![]()
2. czy w Breli są moze jakieś kempingi, szukałam w różnych informatorach i niestety nic nie znalazłam.
Powiem szczerze ze faktycznie nie spotkalem sie z kempingami, tyle ze nie bylem wszedzie moze gdzies takowe na uboczu byly?? ja nie widzialem![]()
3. Czy jest tam może jakiś targ gzie możnaby się zaopatrzyć w owe miejscowe wspaniałości owoce morza i wszytko inne do jedzonka co można u nas na targu dostać?.
Owoce spokojnie mozna zakupic czy to w Breli czy idac promenada do Baski Vody - nawet jest taki Pan co plynie motorowka i wplywa na kazda plaze z owocami - niestety za wygode sie placi u tego Pana![]()
4.Proszę garść praktycznych informacji o Breli, co się podobało, co nie
Jesli chodzi o Brele to radze tak: dla chcacych spokojnie spedzic czas to tylko i wylacznie poczatek Breli nie centrum chociaz centrum Breli w porownaniu do Baski V. to cichutka miescinatak wiec skrecajcie do Breli w pierwsza lepsza uliczke
Co mi sie podobalo hmmm...... toz mi tu braknie miejsca do pisania![]()
Co mi sie nie podobalo hmmm...... nic? no powiedzmy ze brakuje zabezpieczen przy zejsciach na plaze i sa one w niektorych miejscach dosc strome, ale trzeba wybierac te zejscia lagodniejsze, moglo by byc wiecej atrakcji typu koncerciki itp. ale to mamy w BV. tak wiec chyba nie mam nic wiecej do zarzucenia tej urokliwej miejscowosci
5.A ja poproszę o namiary na tę kwaterkę z tak miłymi gospodarzami
Mam tylko telefon, tyle ze ta kwaterka do konca wrzesnia jest juz zajeta - ale sie nie martwcie obok byla masa innych super kwatermam nadzieje ze to ktos potwierdzi bo przeciez nie mialem chyba takiego szczescia ??
![]()
![]()
ok narazie tyle mam nadzieje ze bede wpadal czesciej .......... milego wypoczynku !!
Powrót do Nasze relacje z podróży