pablo2222 napisał(a):Z tą wodą w czerwcu 23-25 stopni to lekka przesada. Tyle to nie wiem czy ma pod koniec sierpnia. Również w czerwcu 2007 roku byłem na Krku i woda miała 21 stopni. Nie ma co przesadzać. Jak dla mnie to woda była super. W naszym Bałtyku 21 stopni jest nieosiągalne.
pablo2222 napisał(a):Z tą wodą w czerwcu 23-25 stopni to lekka przesada. Tyle to nie wiem czy ma pod koniec sierpnia. Również w czerwcu 2007 roku byłem na Krku i woda miała 21 stopni. Nie ma co przesadzać. Jak dla mnie to woda była super. W naszym Bałtyku 21 stopni jest nieosiągalne.
renatalato napisał(a):pablo2222 napisał(a):Z tą wodą w czerwcu 23-25 stopni to lekka przesada. Tyle to nie wiem czy ma pod koniec sierpnia. Również w czerwcu 2007 roku byłem na Krku i woda miała 21 stopni. Nie ma co przesadzać. Jak dla mnie to woda była super. W naszym Bałtyku 21 stopni jest nieosiągalne.
Trochę mnie zasmuciłeś, ponieważ chcieliśmy jechać do Baśki w połowie czerwca. Jadę 4 raz do Chorwacji, 2 razy byliśmy w czerwcu i było cieplutko, woda super. Temperatura wody 21 stopni to na Chorwcję jest brrrrrr
Pozdrawiam
Renata
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne