Witajcie.
Po zeszłorocznym pierwszym pobycie w Chorwacji ( Dramalj) , wybór padł na Dalmację. Dzięki Waszym relacjom i poradom najwłaściwsza wydała mi się Brela. Stosunkowo spokojna miejscowość ,różnorodność plaż, krajobrazy, i w miarę dobre miejsce wypadowe do zwiedzania , to coś , co spełnia nasze oczekiwania.
Z uwagi na położenie najbardziej przypadła mi do gustu dzielnica (ulica) Podraće . Tam też na początku marca skierowałem swoje ,, ataki '' na kwatery. Jako że w grudniu , przy pierwszym moim podejściu, większość interesujących mnie kwater była zajęta, przystąpiłem do natarcia niezbyt optymistycznie. Ale co tam.
Niech będzie na pierwszy rzut Vanja.Dycha. Parę dni wcześniej zwolnił się apartament 4+2 w terminie 20.06-04.07. Nasz skład to 7 osób -znajomi z 12letnią córką, ja z żoną i 14letnim synem i koleżanka. Poszły maile , telefony i w ciągu dwóch dni decyzja. Siódemka się zmieści. Jedziemy do Breli.
Na forum jest wiele super relacji z Breli ,że wspomnę tylko relacje Hadlera, Slavko 1974 czy Manili 211. Mam jednak kilka szczegółowych pytań dot. Breli jak i samej kwatery.
Osoby chętne do udzielenia mi informacji proszę o wizytę na moim wątku.
Dla zainteresowanych miejscowością Dramalj służę pomocą z mojej strony.
Na wszelki wypadek do bezpośredniego kontaktu podaję mojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam. Krzysiek.