Torac napisał(a):Gdzie w Breli na deptaku trzeba ciągnąć "pchać" wózek
W stronę Punta Rata jest trochę pod górkę i z górki ...
I, jak się idzie do Baski, schodki są ...
aro_40 napisał(a):vibeke napisał(a): Jadą 4 dorosłe osoby - ja z mężem 26 i 27 lat, dzieci brak + moi rodzice - 56 i 57 lat. Żeby była jasność - nie jedziemy szukać rozrywek typu dyskoteki itp. Jesteśmy raczej spokojnymi domatorami:) Odnośnie upodobań - chłopaki mają niewielkie - wieczorem zrobić grila, napić się piwa:) mamie marzy sie robienie na obiadki od czasu do czasu świeżych ryb (stąd pytanie o możliwość ich kupienia w okolicy), ja z kolei nie mam większych wymgań, aczkolwiek nie lubie jechac do miejsc, gdzie ulice wymierają wieczorem - wolę jak coś się dzieje, a wieczorami jest gdzie pochodzić, a nie siedzieć w domu i nie wiedzieć co ze sobą zrobić -
Składu drużyny nie musiałaś rozkładac na czynniki pierwsze ale jak tak, to podobnie jak Mireks, poleciłbym Primosten. Jest tam urocza starówka, gdzie można spokojnie pospacerować wieczorami, a na ryneczku odbywają się w sezonie letnim róznego rodzaju koncerty i widowiska. W Tucepi byłem, ale promenada, po której chodzic można tylko w tę i z powrotem... No, może ktoś lubi, mnie po kilku dniach przestało bawić. A Makarska - za duże i rozległe misto, aby można powłóczyć sie po centrum.
Oczywiście, nie gwarantuję że będziecie zadowoleni jak wybierzecie Primosten, ale to już kwestia gustu
Torac napisał(a): Weldon - ładny avatar
interpunkcja napisał(a):Chodzi mi o zapachy z portu, wyczytałam to w jakimś wątku i trochę mnie to przeraziło, bo jestem mocno wyczulona na takie zapachy
Patka_Aparatka napisał(a):Cześć !
Mamy ogromny dylemat , mianowicie wybieramy sie do Cro z początkiem sierpnia , myśleliśmy o Makarskiej , lecz trochę przerażają nas tłumy. Jesteśmy młodymi osobami , wiec chcemy miec mozliwosc pojscia na smaczny obiad i drinka oraz poznać nowych ludzi na pobliskiej imprezie, jednak nie szukamy zatłoczonych plaż i tłumów, przez które trzeba przepychać się łokciami . Możecie cos nam polecić w okolicy Makarskiej ?