Vegusia napisał(a):Byłam w wielu miejscach w Chorwacji, ale tak się złożyło, że w Breli nie byłam czy tam jest fajnie? Jak plaże ? Planujemy pobyt w willi Arija koło Stomaricy.Czy sama miejscowość jest urokliwa, czy są uliczki stare ew, jakiś stare miasto, czy to taki konglomerat turystyczny.Pozdrawiam Licze na podpowiedzi zwłaszcza,że jedziemy z dzieciakiami.
Plumek napisał(a):Ładnie, tłoczno i stromo.
Brela TAK - jak dla mnie tylko poza ścisłym sezonem Ale co kto lubi!
Agawa. napisał(a):My jedziemy właśnie do Breli i będziemy mieszkać na tym "zadupiu" jak napisałaś. Jakoś nam to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Pozdr.
Andre7 napisał(a):Witam i mam pytanie o noclegi w Breli. Jadę tam na początku lipca.
Widzę że dla dwóch osób ciężko będzie zejść poniżej 40 euro za dobę. Chciałbym zmieścić się w 30 euro / doba za 2 osoby. Czy myślicie że jest na to szansa?
Jak się mają ceny noclegów w Breli wobec innych miejsc w Cr? Gdzie mniej więcej byłoby taniej?
I na koniec, czy jest jakikolwiek camping w Breli? Bo nie znalazłem nic na ten temat, a może warto byłoby rozważyć.
Dzięki
Andre7 napisał(a):Witam i mam pytanie o noclegi w Breli. Jadę tam na początku lipca.
Widzę że dla dwóch osób ciężko będzie zejść poniżej 40 euro za dobę. Chciałbym zmieścić się w 30 euro / doba za 2 osoby. Czy myślicie że jest na to szansa?
Jak się mają ceny noclegów w Breli wobec innych miejsc w Cr? Gdzie mniej więcej byłoby taniej?
I na koniec, czy jest jakikolwiek camping w Breli? Bo nie znalazłem nic na ten temat, a może warto byłoby rozważyć.
Dzięki
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje