Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Czy ktoś z Was może mi polecić apartament dla 4 osobowej rodzinki w Breli? Proszę o namiary,już zaczynam szukać. Czy za 130 euro w lipcu to dużo za dobę?
Anakin przed chwilą dostałam meila z innej kwatery w Breli i znów cena za apartament 120 euro... Gdzie mam znaleźć apartman w normalnych cenach? Nie mam prywatnych namiarów ,najczęściej szukam przez portale,które na pewno coś z tego muszą mieć,jeśli zamieszczają ogłoszenie na stronie
Próbowałem znaleźć kwaterę w Breli na przełomie sierpnia i września (pojechałem w ciemno) - ceny zwalały z nóg. Zresztą jak pogrzebiesz po forum to dowiesz się, że to jedna z najdroższych miejscowości - prawdę powiedziawszy nie wiem co w niej takiego wyjątkowego.
I na miejscu po ile znalazłeś kk? Mieliśmy jechać do Hvaru,ale tam potrzeba jechać na 2 tygodnie,my mamy tylko tydzień w planie i dlatego wybieramy miejscowość bez promów ...kurczę mam niezły mętlik w głowie