Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
No wiesz....markowy ciuch...bucik na obcasie....spacer promenadą....takie tam. Tłumy ludzi, kobiet zawistnie patrzących na siebie, facetów z łańcuchami na klacie, tombakowymi sygnetami.... cooooooooooooooooool.
Loverosa poczytaj na forum rzeczywiste opinie ludzi, którzy choć kilka dni spędzili w Breli to dowiesz się dlaczego pobyt tam nie należy do najtańszych.
Brele olaliśmy i pojechaliśmy do Baskiej Vody. Po 1,5 godzinie szukania znaleźliśmy bardzo fajną kwaterę po 40 Euro/ za dobę dla 2 + 1 (dwa pokoje, łazienka, aneks kuchenny i spory balkon z widokiem na morze), do plaży 200 metrów.
Coraz bardziej zastanawiam się i przekonuję,aby jechać w ciemno i na miejscu poszukać kwatery...raz,że widzisz co bierzesz,a drugi plus,że taniej wyjdzie...co Wy na to?
Szukanie w ciemno kwater w Breli do łatwych nie należy (szczególnie w lipcu) ale znajdziecie na pewno. 2 razy byłem w ciemno w Breli i poszukiwania zamknąłem do 1 godzinki. A szukałem na Podraću
My niestety fatalnie trafiliśmy, nie dość że piekielny upał to jeszcze dziecko zaczęło nam wymiotować więc szukanie kwatery nie należało do przyjemności. Zacząłem się wtedy zastanawiać czy "jazda w ciemno" z 1,5 rocznym szkrabem była trafnym wyborem. Finalnie znaleźliśmy to czego szukaliśmy i moje wątpliwości co do tej formy pozyskiwania lokum zniknęły