Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

brela - stomarica = kto był i może mi pomóc ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
swiatelska
Autostopowicz
natalia

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiatelska » 15.06.2009 16:34

i jak ten apartament?
pytam, bo jade tam w tym roku:)
ola
swiatelska
Autostopowicz
natalia

Nieprzeczytany postnapisał(a) swiatelska » 15.06.2009 16:37

WItam
czy ktoś był w wymienianej Natali?
Pytam, bo jade w tym roku
Dzięki
Ola
anetam11
Plażowicz
prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetam11 » 09.03.2010 12:04

beti222 napisał(a):Witaj ja bylam w Breli na ul Stomarika u Pani Rosy - w Willi Hrvoje.
Do plazy mialam 130 schodow ( liczylam :) )
Do centrum Breli mozna dojsc promenada, dzieci ( te male najlepiej do wozka ) Powiem tak: ze mi sie ta okolica bardzo podoba, jest mniej ( o wiele ) ludzi na plazy niz w centrum Breli , na plazy sa prysznice ,toalety ,knajpki, lody. Naprawde warto. Piekne widoki na gory i morze .

Pozdrav :D

właśnie jestem w trakcie rezerwacji willi Hrvoje
Moge prosić o zdjęcia jakie posiadasz z tego pobytu.
te z forum gazety nie mogę otworzyc
anetam11
Plażowicz
Re: prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) anetam11 » 09.03.2010 12:05

anetam11 napisał(a):
beti222 napisał(a):Witaj ja bylam w Breli na ul Stomarika u Pani Rosy - w Willi Hrvoje.
Do plazy mialam 130 schodow ( liczylam :) )
Do centrum Breli mozna dojsc promenada, dzieci ( te male najlepiej do wozka ) Powiem tak: ze mi sie ta okolica bardzo podoba, jest mniej ( o wiele ) ludzi na plazy niz w centrum Breli , na plazy sa prysznice ,toalety ,knajpki, lody. Naprawde warto. Piekne widoki na gory i morze .

Pozdrav :D

właśnie jestem w trakcie rezerwacji willi Hrvoje
Moge prosić o zdjęcia jakie posiadasz z tego pobytu.
te z forum gazety nie mogę otworzyc

moj email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
smuzyk1
Autostopowicz
Brela Stomarica gdzie zjeść

Nieprzeczytany postnapisał(a) smuzyk1 » 24.01.2014 19:56

Witam wszystkich - przeszukałem forum i mało konkretnych informacji na temat tego dzie można dobrze i niedrogo zjeść w Breli (okolice Stomaricy, Scitu i Zelici). Mam zamówiony apartament ul. Dunaj 1. Może ktośbył w okolicy i zna miejsca gdzie zjeść rybkę, pizzę itd.
Z góry dziękuję.
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA
Re: Brela Stomarica gdzie zjeść

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 24.01.2014 21:41

Konoba Krićak na końcu St. Radica do Jadranki (ryby, pizza)
Restoran La Bomba przy promenadzie (ryby, pizza)
Plima Podćrkavlje przy promenadzie (duży wybór; tu zdjęcia zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link)
Mediterannen Podraće (pizza)
jano1976
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jano1976 » 25.01.2014 15:45

Czy jakieś polecane dania?
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.01.2014 23:24

jano1976 napisał(a):Czy jakieś polecane dania?

raczej standard: cevapcici z burkiem bez nadzienia + ajvar; kalmary krążki grillowane (lignje z żara); coś a la gulasz djuveć, jakoś kojarzy mi się z leczo; plate hrast itp
LucynaM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) LucynaM » 26.01.2014 00:33

Sorki, że offtopuje, ale Smuzyk1, kiedy jedziecie?

Pytam, bo mamy rezerwacje pod tym samym adresem od 21.06 na 2 tygodnie :D

Pozdrawiam
smuzyk1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smuzyk1 » 26.01.2014 13:19

Jedziemy na 2 tygodnie od 05.07. będziecie przed nami - to się dobrze składa jak obczaicie co i jak to proszę dajcie znać. Dobrze zjeść miałem na myśli zjeść coś podobnego do naszej kuchni i najlepiej niedrogo (coś na kształt obiadów domowych nad Bałtykiem). Może ktoś wie gdzie zjeść dobre lody, ciastko i wypić kawkę? :?:
algirdas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 28.01.2014 17:21

W Plimie można zjeść w przyzwoitych cenach i bardzo smacznie. Ale warto przestrzegać godzin otwarcia, bo inaczej nie podadzą jedzenia :)
LucynaM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) LucynaM » 31.01.2014 23:57

Smuzyk1 , liczyłam ,że będziecie pierwsi bądź też wspólnie :D , ale oczywiście jak tylko się zadomowimy to dam znać na priv jak tam apartman itp.... Obserwuj skrzynkę na koniec czerwca :)

Ale warto przestrzegać godzin otwarcia, bo inaczej nie podadzą jedzenia :)

Co to znaczy, że przestrzegać godzin? w sensie że np. nie przychodzić 20min przed zamknięciem?
smuzyk1
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) smuzyk1 » 02.02.2014 17:29

LucynaM - jedziecie pierwszy raz do Cro?
Możesz podać swój meil, mój adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
jakwaw
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) jakwaw » 21.05.2014 09:21

Hej,
My właśnie dostaliśmy potwierdzenie rezerwacji. Też będziemy w tym terminie, tzn. albo przyjedziemy w 05.07, albo 06.07 i zostaniemy tydzień. Przyjeżdżamy we dwie rodziny z dzieciakami 8 l. i 5 l. dziewczynki oraz 6 l. i 2 l. Liczymy na to, że jakąś małą degustację rakiji/winka zorganizujemy. Skąd jedziecie i w jakim składzie?
fammoni
Globtroter
Brela Stomarica jak daleko od cywilizacji ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) fammoni » 09.06.2014 10:16

Dzień dobry wszystkim
Przeczytałam wiele postów na forum i zdecydowalismy się na znalezioną tu na forum kwaterę na ul. Stomarica, o której zresztą jest niewiele opinii i informacji
w związku z tym mam kilka pytan do cro maniaków, którzy znają Brelę :) a szczególnie Stomaricę
1) czy w dzielnicy Stomarica są jakieś knajpki ? czy warto iśc gdzies dalej ale zjeść smaczniej ? z lektury forum wiem, że do centrum jest kawałek....
2) gdzie w pobliżu są bankomaty ?

ponieważ mój wątek został tutaj przeniesiony więc na pierwsze pytanie znalazłam już odpowiedź :)
Ostatnio edytowano 17.04.2015 12:03 przez fammoni, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

brela - stomarica = kto był i może mi pomóc ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies