Sztyrlic69 napisał(a):Witaj
Apartamenty u Pana Matko Vranjes znajdują się w drugiej linii brzegowej (np. willa Visnja znajduje się w I linii brzegowej). Apartamenty posiadają wysoki standard wykończenia tak jak cały budynek na pewno będziesz bardzo zadowolny z pobytu. W zeszłym roku Matko zrobił swoje prywatne zejście na plażę, które znaduje się na wprost wyjścia z budynku. Na parterze zamieszkuje gospodyni, która codziennie sprząta apartamenty oraz co kilka dni wymienia ręczniki. Napisz, który konkretnie (ilu osobowy) apartament zarezerwowałeś - czy ten na samej górze nad sklepem czy nad wejściem do budynku. Ja równiez tam jadę po raz trzeci ale w II połowie sierpnia. W razie jakichkolwiek dalszych pytań pisz.
Pozdrawiam
Dzięki serdeczne za odpowiedź, w wolnej chwili na pewno o coś zapytam ale to może już na PW
Slavko1974 napisał(a):lukasz22i napisał(a):Rozumiem że jak już dojadę do nabrzeża to z plażami nie będzie problemu?
Czy dobrze zrozumiałem, że chcesz podjeżdżać samochodem w pobliże plaż? Jeśli tak to o tym zapomnij - na pewno nie w tej dzielnicy, w której jest ten apartament.
Dwa lata temu mialem apartamenty kilkadziesiąt metrów od tego miejsca a w tym sklepiku robiłem zakupy.
Nie nie, samochód postawię i niech stoi, najlepiej przez cały urlop. Pisałem o dojechaniu bo miałem na myśli wózek z moją pociechą