Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela - Nada Mustapic ul. Stomarica był ktoś?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
madagaskar72
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) madagaskar72 » 15.07.2013 19:21

madagaskar72 napisał(a):dostałam maila od Vlatki :) rezerwuję app 2+2 na parterze ...będę dokładnie za miesiąc od 15 .08..... :) dzięki za namiary livia:) pozdrawiam i miłego wypoczynku :)

acha jak coś mam fajne miejsce w privliace koło zadaru :)...byłam tam 4 razy ...rodzinnie i komfortowo i cudowni gospodarze

=
livia-19
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) livia-19 » 19.07.2013 20:10

nianio napisał(a):też czekam na odpowiedź od Vlatki,
Livio-19, mam pytanie. W związku z tym, że będziemy z trójka małych dzieci 2-5 lat, jak myślisz damy sobie rade z tymi schodami, zwłaszcza w drodze powrotnej, czy jest ewentualnie jakaś inna trasa piesza gdzie można by wziąć wózek dla dziecka?

Nianio, nie chcę Cie martwić, ale z tak małymi dziećmi może to być dość męczące, nie ma innej trasy, wszędzie są strome schody :( a potem jeszcze ulicą pod górę
ale dobra wiadomość to taka, ze widuje rodziny z małymi dziecmi i wózkami jak wspinaja się po schodach - wniosek z tego, ze sie da :D
livia-19
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) livia-19 » 19.07.2013 20:19

[quote="madagaskar72"][quote="madagaskar72"]dostałam maila od Vlatki :) rezerwuję app 2+2 na parterze ...będę dokładnie za miesiąc od 15 .08..... :) dzięki za namiary livia:) pozdrawiam i miłego wypoczynku :)

acha jak coś mam fajne miejsce w privliace koło zadaru :)...byłam tam 4 razy ...rodzinnie i komfortowo i cudowni gospodarze

To ja poproszę Cię Madziu o ten adres na priva, w tych okolicach nas jeszcze nie było
a co do wypoczynku to było miło, ale się skończyło, jutro wyjazd :(
tym razem zarezerwowałam nocleg w Budapeszcie, ślubny trochę oponował, ze niby da radę na raz, ale tak bylismy zmeczeni po przyjeździe, ze nie było dyskusji a i Budapeszt chciałaby żona zobaczyć :D
gdybys jeszcze miała jakies pytania to śmiało pisz
pozdrawiam
livia-19
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) livia-19 » 19.07.2013 20:24

madagaskar72 napisał(a):
madagaskar72 napisał(a):dostałam maila od Vlatki :) rezerwuję app 2+2 na parterze ...będę dokładnie za miesiąc od 15 .08..... :) dzięki za namiary livia:) pozdrawiam i miłego wypoczynku :)

=

To ja poproszę Cię Madziu o ten adres na priva, w tych okolicach nas jeszcze nie było
a co do wypoczynku to było miło, ale się skończyło, jutro wyjazd :(
tym razem zarezerwowałam nocleg w Budapeszcie, ślubny trochę oponował, ze niby da radę na raz, ale tak bylismy zmeczeni po przyjeździe, ze nie było dyskusji a i Budapeszt chciałaby żona zobaczyć :D
gdybys jeszcze miała jakies pytania to śmiało pisz
pozdrawiam
kasiacha
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiacha » 30.07.2013 08:13

Witam wszystkich,
Forum podglądam od 3 lat ale w tym szukając info o tym apartamencie u Nady (będziemy od 15.08) postanowiłam podpytać Cię Iwonko o konkretne rzeczy i jak najbardziej subiektywne ;) opinie, jeśli uważasz to za zaśmiecanie forum bardzo proszę o info na priv. Gdzie najbliżej można było dobrze zjeść (nie barowo;), w którą stronę chodziliście na plaże itp. Jedziemy jedynie na tydzień i chcielibyśmy do minimum ograniczyć czas na poszukiwania "swoich" miejsc.
Pozdrawiam
fuu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fuu » 08.08.2013 07:40

Hej, ja bede u pani Vladki od 25.08 do 6.09 w A3 na parterze i bardzo chcialbym zasiegnac jakis cennych rad odnosnie tego miejsca :) Tzn moze ktos kto juz byl w tym miejscu albo w tej dzielnicy moglby napisac pare zdan na temat gdzie zjesc gdzie sie kapac gdzie robic zaopatrzenie itp? To nasz pierwszy wyjazd z moja dziewczyna do CRO i kazda rada na wage zlota :P
Farangor
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Farangor » 04.01.2014 18:59

Przyłączam się do przedmówcy :)
Będziemy pierwszy raz w miejscowości Brela u Vlatki od 1 września na 2 tyg.

Jakieś godne polecenia okolice ?
Jesteśmy nastawieni na wycieczki samochodem do okolicznych miejsc.

PS. Ktoś korzystał z apartamentu A2 ?
Spostrzeżenia mile widziane
Wiktoria
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiktoria » 18.01.2014 20:41

Farangor ja właśnie jestem na etapie maili z Vlatką.

będziemy jechać 15.07. Vlatka pisze, że będzie to jakiś nowy pokój, z oknem dachowym.
więc chyba jakaś nowa dobudówka bo na zdjęciach nie widzę skosów :wink:

livia-19 pisała o remoncie, rusztowaniach więc może stąd nowe pokoje których Vlatka jeszcze nie ma na zdjęciach.

mam nadzieję, że piszemy wszyscy o apartamentach z tytułu wątku czyli Nada Mustapic- Stomarica :lol:
bo jak wpisałam w google nada mustapic brela to w pierwszej kolejności pokazało mi apartament w Scit- Nada i Ante Mustapic.

ale mailuję z Vlatką więc chyba dobrze :lol:

o taki jest domek na zdjęciach:
Obrazek

przyłączam się do pytania fuu o rady- gdzie zjeść, gdzie i co kupić.

i najważniejsze co zrobić, żeby czas szybko zleciał i żeby już był lipiec :lol:

edit...
teraz doczytałam, że fuu to pytał w zeszłym roku tak samo jak kasiacha.
więc może oni nam coś podpowiedzą.
Ile się idzie na plażę (w minutach i schodach :lol: ), ile do najbliższego sklepu, ile do jakieś restauracji itp.?

edit 2...
rany, już się pogubiłam...
znalazłam teraz posta na forum,gdzie ktoś odradza apartament LU-KA przy Stomarica 35. już pomijam narzekania na właściciela ale napisano też, że apartamenty są przy ruchliwej drodze i od 5 rana nie idzie spać.
A Nada Mustapic ma adres Stomarica 35A więc wynika , że to dom tuz obok :roll:

więc kolejne pytanie do tych co byli - jak tam z hałasem?
Wiktoria
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiktoria » 19.01.2014 14:12

Wczoraj zarezerwowałam ten nowy apartament u Nady a dziś Vlatka mi napisała, że nastąpiła pomyłka i on jest jednak zarezerwowany :roll:

tak więc moje pytania nieaktualne. szukam dalej :evil:

Gdyby jednak ktoś szukał informacji to mam takie zdjęcie pokazujące gdzie znajduje się dom:
Obrazek

pocieszam się, że tam jest taka stroma ulica więc może i dobrze, że mi termin odpadł :boss:
livia-19
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) livia-19 » 20.01.2014 18:47

witam wszystkich zainteresowanych apartamentami u Nady
od razu napisze dla tych co maja wątpliwości, ze dom w ubiegłym roku przeszedł gruntowny remont i przebudowę, stąd pokój na poddaszu, którego nie widać na zdjęciach
gospodyni jest bardzo sympatyczna, kontaktowa i nie narzucająca się
apartamenty nie mieszczą sie bezpośrednio przy ulicy, wchodzi sie między dwoma domami na takie jakby duże podwórko z gajem oliwnym, ale ulica i tak nie jest zbyt ruchliwa
apartamenty sa przestronne i bardzo dobrze wyposażone
do najbliższego sklepu jest ok. 150 metrów pod górę
do plaży jest tak jak pisałam wcześniej jest duzo bliżej niz z plazy do apartamentów, ale da się przezyć :)
do knajpki chodziliśmy od plazy w Stomaricy na prawo, zreszta tam tez chodziliśmy na plażę, bo wydała nam sie bardziej przyjazna i mniej zatłoczona
do centrum Breli spacerkiem ok. 25 minut - polecam na wieczorne spacery :lol:
w Stomaricy jest przystań i podpływają tam statki wycieczkowe jakby ktos chciał sie wybrać na Bol i do Jelsy, nie trzeba naginac do centrum Breli - zdecydowanie polecam!!
i tyle co mi teraz do głowy przychodzi w tym temacie
pozdrawiam wszystkich Cromaniaków
ja w tym roku chyba nie dam rady :cry:
Wiktoria
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Wiktoria » 20.01.2014 19:27

Vlatka mi napisała, że znalazła mi termin 2 dni wcześniej.
Pasuje mi :)

Okazało się, że jadą jeszcze nasi znajomi z dzieckiem więc weźmiemy te dwa nowe pokoje
.
nikt nie doradził co zrobić, żeby już był lipiec :hut:
lichy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lichy » 08.02.2014 14:57

Ja właśnie zarezerwowałem apartament A7 (2+2 dwupoziomowy z oknem dachowym w górnej sypialni) od 2 do 15 sierpnia.
Apartament ten jest w fazie wykańczania, urządzania i meblowania - mam nadzieję, że do sierpnia zdażą :lol:
Był to jedyny dostępny w tym terminie apartament.
Cena była 70 Euro za dobę, ale wytargowałem jeden nocleg gratis więc wyszło po ~64,62 Euro za dobę. Zaliczka 150 Euro już przelana.

Teraz odliczamy dni - zostało jeszcze 69 :)
Ostatnio edytowano 19.05.2014 12:00 przez lichy, łącznie edytowano 1 raz
Betinka73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betinka73 » 19.05.2014 11:57

A posiada może już ktoś fotki tych nowych apartamentów u Vlatki? Ja dostałam propozycję na ap. chyba dwupoziomowy , z widokiem chyba na ogród. Napisałam maila o fotki ale nic nie dostałam jeszcze.
lichy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lichy » 19.05.2014 12:03

Betinka73 napisał(a):A posiada może już ktoś fotki tych nowych apartamentów u Vlatki?

Dostałem parę fotek innego, ale ponoć bardzo podobnego apartmana i tego "mojego" też, ale jeszcze w fazie budowy. Jak wrócę z pracy, to coś wrzucę.
...jak nie zapomnę... :lol:
Betinka73
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Betinka73 » 19.05.2014 13:28

Ok, dzięki, to czekam niecierpliwie.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Brela - Nada Mustapic ul. Stomarica był ktoś? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies