Witam wszystkim bardzo serdecznie,
siedzę przed netem już 4 tydzień, a nawet i dłużej. Po długich poszukiwaniach tu na forum, jak i na innych stronach (zaznaczam, że wysłałam sporo mail- chyba ponad 100-a pro po wczoraj jeszcze niektóre usuwałam) znalazłam fajny apartament dla 9 osób ( 6 dorosłych, 3 dzieci). Pomijam fakt, że najpierw szukałam dla 6 osób. Wysłałam kupe maili, miałam już prawie dobrą metę. Ale okazało się, że jedzie z nami jeszcze jedna rodzina, więc zaczęłam szukać od nowa dla tych 9 osób. Nie ukrywam, że to jest bardzo ciężka praca w poszukiwaniu dogodnej mety, tak by pasowała wszystkim. Najgorszy ma ten kto szuka i rezerwuje, i dostaję jeszcze przez to baty . Następnym razem już w taki układ nigdy nie wchodzę.
No ale przejdę do rzeczy, do Chorwacji wybieram się już trzeci raz. Wówczas byłam w Paklenicy i Biograd na Moru. Szukałam kwatery do 50 euro na każdą rodzinę. Uwierzcie, że jest ciężko. I znalazłam lokalizacja ul. Stomarica 27. Układ pokoi idealny pod nas. Tyle, że znalazłam pozytywną-jedną opinię na temat tego apartamentu. Wiem, że plaża żwirówka, ale czy odpowiadająca dla takich maluchów (2 i 4 lata)? I jakie zejście na plażę?
Może ktoś tu był i chce się ze mną podzielić informacjami na temat tego miejsca. Tylko proszę.......same dobre . Z góry wszystkim będę wdzięczna, za jakiekolwiek informacje. Podaję swojego maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl