Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela-lipiec 2010-po raz Iszy

Ludzie pytają jak coś wygląda. Plaża, miasteczko, otoczenie... Tu można zakładać tematy z nazwą miejscowości i zdjęciami okolicy. Można wklejać też linki do zdjęć z innych portali by dać jak największy przegląd fotograficzny miejcowości. Proszę nie umieszczać zdjęć pobranych z innych serwisów.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jahoo_23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jahoo_23 » 30.11.2010 11:21

weldon napisał(a):
jahoo_23 napisał(a):
weldon napisał(a):
jahoo_23 napisał(a):a ja mam pytanie do tych którzy byli w Breli/Baśce:

- czy wybierając się kolejny raz na wakacje do CR, jakaś inna miejscowość/region zachwycił was chociażby w równym stopniu??

Acha ...

Acha..., acha.

ponabijajmy sobie posty;)

jahoo, nie zrozumieliśmy się, zgodnie z twoim pytaniem odpowiedziałem,
że, mimo, że zachwyciłem się Brelą, to równie zachwycony byłem w innych miejscach.

Sęk w tym, że fajnie jest w w tak wielu miejscach, że samo określenie "tak samo jak w Breli"
jest tak samo nieprecyzyjne, jak moja odpowiedź, chociaż ona jest bardzo precyzyjna,
bo, musisz przyznać, jednym słowem powiedziałem o Chorwacji wszystko :)

Najlepiej wybrać sobie jakiś region, którąś Dalmację, Istrię, wyspy, Paljesac na przykład
i albo tam pojechać w ciemno, albo wcześniej dopytać się o interesujące cię szczegóły,
ale tu już musisz bardziej szczegółowo sprecyzować swoje oczekiwania.

Na przykład - że ma być skałka i sosny i schody i z górki i blisko do Makarskiej i Punta Rata i ... i ... ;)

Pozdrawiam

ok;)-teraz wiem jaki było znaczenie twojego "Acha..", reszta niewiele wnosi;p
Pytanie było proste-więc odpowiedź też powinna być prosta :wink:

Pozdrawiam.
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 16.01.2011 10:56

jahoo_23 napisał(a):Dla zainteresowanych:

FAMILIJA KRIVIĆ
STOMARICA 8, 21322 BRELA
TEL/FAX: + 385/21/618 366
E-MAIL: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

napisz czy apartamanty maja też taras od strony morza, oraz ile płaciłes i w jakim terminie( mozy być na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 16.01.2011 17:16

Kacper111 napisał(a):ja również w tym roku zaliczyłem Brele( kolejny raz), fajnie powspominać

Prawda że miło, następna przygoda to półwysep Peliecac obadamy ten kawałek pięknej Dalmacji.
jahoo_23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jahoo_23 » 17.01.2011 12:02

Kacper111 napisał(a):
jahoo_23 napisał(a):Dla zainteresowanych:

FAMILIJA KRIVIĆ
STOMARICA 8, 21322 BRELA
TEL/FAX: + 385/21/618 366
E-MAIL: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

napisz czy apartamanty maja też taras od strony morza, oraz ile płaciłes i w jakim terminie( mozy być na meila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)

wystarczy tylko prześledzić wątek;]

mają/15e os/od 15.07/
jahoo_23
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jahoo_23 » 18.01.2011 10:33

w drodze do i z Breli :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

coraz bliżej :lol:
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 18.01.2011 16:58

widoki :D te dobrze są mi znane...
anubis2423
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) anubis2423 » 19.01.2011 07:22

super widoki trzeba powiedzieć,pewnie Baska voda i brela godne polecenia :D
ASHA
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) ASHA » 19.01.2011 13:23

Zdjęcia są super.Brela to miejsce, które chciałabym w tym roku odwiedzić ale jest jeden problem, tam gdzie wysyłam zapytanie wszystko jest pozajmowane. Może ktoś z Was ma jakieś namiary na apartamenty w pierwszej lub drugiej linii od morza. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :D
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 23.01.2011 19:39

I ja mam pytanko do ludzi którzy byli w breli w drugiej połowie lipca. Czy jest problem ze znalezieniem apartmanu dla dwóch małżeństw (cena 50-90 Euro) . Chcemy jechać w ciemno ale dopiero raz byłem w ciemno z żoną i dzieckiem a teraz 2+1 i 2. I trochę jest strach - a jak nie znajdziemy. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi jak tu na forum jak i na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 23.01.2011 20:01

wosiu napisał(a):I ja mam pytanko do ludzi którzy byli w breli w drugiej połowie lipca. Czy jest problem ze znalezieniem apartmanu dla dwóch małżeństw (cena 50-90 Euro) . Chcemy jechać w ciemno ale dopiero raz byłem w ciemno z żoną i dzieckiem a teraz 2+1 i 2. I trochę jest strach - a jak nie znajdziemy. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi jak tu na forum jak i na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Byłem w Breli (w ciemno) w 2009 i problemu nie było ale licz że zapłacisz bliżej 90E niż 50E. Max 1 godz. szukania!
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 23.01.2011 20:24

Dzięki TORAC takiej odpowiedzi szukalem. Jadę w ciemno. Strach o kwatere jest z powodu 5 letniej córki, bo my to choćby w aucie przekimamy albo pojedziemy do innej miejscowości a dziecko jak zmęczone upałem trasą itp to nie bardzo chce się chodzić od kwatery do kwatery.
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak
Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 25.01.2011 15:55

W ubiegłym roku, w sierpniu byłem w Breli. Jestem nią zachwycony. Deptak przy plaży wprost zachęcał do wieczornych, długich spacerów.
W Chorwacji byłem co prawda dopiero trzy razy, ale jej wybrzeże zjeździłem już całe i moim zdaniem Brela należy do perełek.
Noclegi miałem w:
http://www.brela.com/vilovic/
Właścicielka - Tanja - bardzo miła kobieta :)
Zamieszczę później troszkę zdjęć, ale najpierw muszę poczytać jak to zrobić, bo zaczynam dopiero moją przygodę z Cro.pl :P

Pozdrawiam wszystkich Cro-maniaków :lol:
Vjetar
Legenda
Re: Brela

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 25.01.2011 16:03

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Zamieszczę później troszkę zdjęć, ale najpierw muszę poczytać jak to zrobić, bo zaczynam dopiero moją przygodę z Cro.pl :P

Cześć.

A dlaczego później?
Nie lepiej zaraz?
wosiu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wosiu » 25.01.2011 19:49

Dzięki Pasjonat Chorwacji. Bardzo mi się podobał domek który poleciłeś od razu napisałem maila ale niestety już zajęte. Szukam dalej, po opisach tu na forum oczywiście w Breli.
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 25.01.2011 21:56

Przykro mi wosiu, że nie ma już tam miejsc. Polecam ten domek jest wyjątkowy, a wyjście z niego jest wprost na plażę.

Tak jak pisałem, spróbuję teraz wstawić kilka zdjęć z Breli :)
Symbol Breli:

Obrazek

To samo, tylko wieczorem :)
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Chorwacja w naszym obiektywie