Jakie tam są plaze? Ile sie idzie promenadą do centrum Breli?
Czy cena 36 E za apartament (2 osoby),b.blisko morza,pierwszy tydzień września jest ok czy jednak troszkę wygórowana?
Będę wdzięczna za Wasze opinie ...

Basman napisał(a):W tym roku byliśmy w Breli dzienica STOMARICA obok Jarduli gdzie często bywaliśmy.
Plaże sa zróżnicowane od kamyczków po skałki idealne miejsce dla dzieci. Można też ponurkować. Naprtawdę warto.
Znajduje się tam przy plaży restauracja z bardzo przyzwoitymi cenami
np. Tależ sardynek z grila 25kn, Cevapci + sałatka+ frytki(dużo) 40kn, kalmary z grila 50kn. Spacerkiem do centrum Breli ok 20-30 min
Tylko musisz o jednym pamiętać w Breli 100m od plaży oznacza 100 m w górę.
My nie lubimy jeździć w te same miejsca, ale w przyszłym roku prawdopodobnie tam wrócimy - a to o czymś świadczy.[/img]
Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardulahttp://www.brela.com/jardula/index.htmmkm napisał(a):O nic nie pytaj - siadaj do samochodu i jedż.![]()
To jest strzł w dziesiątkę.![]()
Zresztą zobacz sama - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link![]()
- zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkmkm napisał(a):O nic nie pytaj - siadaj do samochodu i jedż.![]()
To jest strzł w dziesiątkę.![]()
Zresztą zobacz sama - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link![]()
- zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
hoboo napisał(a):Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Dzięki za odpowiedz mam pytanie jeszcze odnośnie czy warto jechać do Jarduli czy moze lepiej wybrać Podrace lub inną dzielnice??dadr napisał(a):hoboo napisał(a):Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Witam.
Ja kwaterowałem się w domu obok (Jardula 27) w 2008 roku. Ten domek ze zdjęcia jak domek - mieszkali w nim znajomi z Czech i z tego co mówili płacili mniej niż my za apartament 2+1. Warunki takie jak wszędzie czyli dobre lub bardzo dobre - ale to rzecz gustu.
Pozdrawiam.
PS. Rzeczywiście, te schody to katorga, ale warto byłosię pomęczyć - schudłem ponad 5 kg.
hoboo napisał(a):czy warto jechać do Jarduli czy moze lepiej wybrać Podrace lub inną dzielnice??
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje