Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela i TV- Polsat Sport ?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
tko
Autostopowicz
Brela i TV- Polsat Sport ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 12:23

Witam drodzy forumowicze..jak w temacie, w najbliższym czasie wyjeżdzam właśnie do Breli. To mój pierwszy wyjazd do Chorwacji , i proszę tu o małą poradę. 21 sierpnia muszę, to dla mnie sprawa życia i śmierci :lol: znaleźć miejsce, gdzie będę mógł zobaczyć transmisję telewizji Polsat (Sport). Czy jest to w ogóle możliwe, czy raczej nie ma na to szans? :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.08.2010 12:32

Do tego potrzebny jest "Polsat Cyfrowy", a o to w Cro raczej trudno.
Weź ze sobą dekoder :wink:
saravakos
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) saravakos » 09.08.2010 12:33

Polsat Sport tylko ze swoim dekoderem . W większości apatamentów telewizja satelitarna a w nich nasze niekodowane programy, potrzebny dekoder Polsatu.
tko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 12:46

Chodzi mi o wielkie wydarzenie, na które czekałem kilka miesięcy :( Transmisja z tego będzie też na zwykłym Polsacie. Chyba zwykły Polsat jest nadawany na niekodowanym? poszukam też w okolicy jakiegoś pubu, typowo sportowego :wink:
lukman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukman » 09.08.2010 13:14

a Ty jedziesz na wakacje czy telewize pooglądać :?:
tko
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tko » 09.08.2010 13:28

no jak najbardziej na wakacje :wink: Czekałem tylko baardzo długo na galę z udziałem naszego mistrza Tomka Adamka, którego występ zgrał się niestety z moim wyjazdem :x będzie mi po prostu żal tego nie widzieć :cry:
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 09.08.2010 15:24

:o
rufus71
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) rufus71 » 09.08.2010 16:33

Kiedyś Kazik śpiewał"czekałem do czwartej nad ranem a walki bokserskie i tak są ustawiane"
adames
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adames » 09.08.2010 16:47

Ja jadąc na wakacje, za wyjątkiem radia w aucie podczas podróży, nie słucham ani nie oglądam żadnych wiadomości czy filmów. Te dwa tygodnie ciszy radiowej są zbawienne dla wypoczynku.

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone