Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela i rower...?

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gumi11111
Turysta
Brela i rower...?

Nieprzeczytany postnapisał(a) gumi11111 » 15.05.2008 11:25

Witam,
wybieram się w drugiej połowie lipca do Breli. Ponieważ sporo jeżdżę rowerem zastanawiam się czy nie wziąść bicykle na urlop? Wiem, że temperetury zapewnę będą niemiłosiernie wysokie, ale na przejażdżki pewnie miałabym ochotę, tylko czy są tak jakieś trasy rowerowe? I czy byłoby gdzie sobie pojeździć jeśli już wybrałabym się z rowerami?:) Próbowałam coś znaleść na forum w tym temacie ale doczytałam tylko, że na Pagu jest dużo ścieżek rowerowych, a jak z okolicami Breli itp.
Proszę o pomoc:)
Pozdrawiam:)
labusm
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) labusm » 15.05.2008 21:04

gumi11111 napisał(a):Witam,
wybieram się w drugiej połowie lipca do Breli. Ponieważ sporo jeżdżę rowerem zastanawiam się czy nie wziąść bicykle na urlop? Wiem, że temperetury zapewnę będą niemiłosiernie wysokie, ale na przejażdżki pewnie miałabym ochotę, tylko czy są tak jakieś trasy rowerowe? I czy byłoby gdzie sobie pojeździć jeśli już wybrałabym się z rowerami?:) Próbowałam coś znaleść na forum w tym temacie ale doczytałam tylko, że na Pagu jest dużo ścieżek rowerowych, a jak z okolicami Breli itp.
Proszę o pomoc:)
Pozdrawiam:)

Może sie mylę, bo nie patrzyłem pod tym kontem, ale wg mnie to jedynie promenadą nad brzegiem morza ku miejscowości Baska Voda i Makarskiej, bo samo miasto Brela, jest wysoce strome, za to plaże piękne....
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 15.05.2008 21:19

za wypozyczenie rowera na miejscu zapłacisz majątek-weź swój
gumi11111
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gumi11111 » 21.05.2008 09:09

Kacper111 napisał(a):za wypozyczenie rowera na miejscu zapłacisz majątek-weź swój

Oczywiście, że chętnie bym wzięła, ale chciałąbym wiedzieć czy w okolicy będzie gdzie pojeździć - taszczyć rower tylko po to aby rano skoczyć po świeże bułeczki do sklepu obok nie ma jak dla mnie sensu;)
Czy ktoś kto był w Breli miał rower??widział trasy dobre do jazdy??Czekam na informacje:)
wojtek.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojtek. » 27.05.2008 12:27

Ja tak myślę, że od tego czy jest gdzie pojechać, ważniejsze są chęci żeby gdzieś pojechać:-) Ja jadę w okolice Zadaru i zabierama swój. Na miejscu zobaczę gdzie da się pojechać :-) Pozdrawiam

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone