te kiero napisał(a):oj faktycznie ciężko było wyjechać z Breli, ale by zagłuszyć żal, też zostawiliśmy sobie po drodze powrotnej zwiedzanie
batmi napisał(a):Fotki z Sv Jure sa cudne....Dwa razy byłem w Makarskiej i ani razu nie udało mi się tam dotrzeć ani samochodem ani na nogach .Ogólnie wszystkie fotki piękne!Pozdrawiam!
Etosote napisał(a):Ja rowniez sobie pozwole zasiasc do relacji, zdjecia piekne, z niecierpliwoscia czekam na dalsza czesc relacji. Pozdrawiam.
mervik napisał(a):nie wziełeś dmuchanego młego baseniku ,najpierw na brzegu bawi się w basenie a,potem z basenem na fale i dzieciak jest pewniejszy
malina1959 napisał(a):Wreszcie nadrobiłam zaległości.
Pięknie tu u Ciebie, tylko szkoda, że kończysz
Pozdrawiam, Gośka
_chudy_ napisał(a):W myśl zasady, że "żeby napić się piwa nie trzeba od razu kupować browaru" podjeżdżamy jednak na punkt widokowy w rejonie miejscowości Plitvica Selo, do którego dojazd opisał tu szczegółowo swego czasu "Jacek S" (dzięki ).
_chudy_ napisał(a):Trochę zdjęć z samego wierzchołka - zrobiłem ich ogromną ilość i aż trudno zdecydować się co pokazać ale postaram się nie przesadzić. Widok BAJKA - pusta przestrzeń przed oczami wygląda prawie że nierealnie, nie chce się niemal wierzyć temu co widać w dole pod nogami.
Powrót do Nasze relacje z podróży