jackuc napisał(a):age1974 napisał(a):Świetna relacja.Jestem raczkującym cromaniakiem .W tym roku pierewszy raz byliśmy w Chorwacji-Istra.
Za rok 100% wracamy ,ale kierunek Dalmajca.Po twojej relacji przekonałam się że Brela jest w sam raz dla nas .
Aprtament MIKIĆ wolny w terminie który mnie interesuje. Dlatego mam pytanie na którą plażę z tego apartamentu jest najbliżej i jak daleko jest na tą piękną zatoczkę.
Pozdrówcie gospodarzy. Oni w zasadzie gadają tylko po swojemu, ale nas powinni pamiętać.
Który apartman wybraliście ? Niezły na fotacj jest 10+2
Wbij ze strony gospodarzy namiary w google maps i zobaczysz N 43°22'38.5", E 16°55'06"
Acha parking jest nad domem, ale to on pokaże wszystko.
Do plaży kawałek jest, nie znaleźlismy bezp zejścia z domu, chodziliśmy trochę w dół i schodkami na dół. Zejście pikuś, gorzej powrót.
Tu schodziliśmy, ale można w drugą stronę od domu do schodów na sam dół. Dużo schodków jest private
Żałuję, że nie wziąłem pontonu, było gdzie "parkować" na wodzie...
pitpawel napisał(a):Haha Jackuc ładnie uchwyciłeś "mój" parking przy Villi Visnja. Nawet samochody niemal te same stoją:)
Zatoczka Podrace jest po prostu piękna, a życie podwodne przy skałkach nią otoczonych jest cudowne o wiele lepsze niż Soline czy Punta rata.
Pozdrowienia dla sąsiada:) Fajnie z Tobą powspominać dopiero co miniony urlop.
anubis2423 napisał(a):witam widzę że Brela godna polecenia zastanawiam się jak jest w Czerwcu w Breli chodzi o ludzi, czy to już sezon no i jaka pogoda?
Powrót do Nasze relacje z podróży