Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela i okolice 2012

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 03.02.2013 13:07

jackuc napisał(a):No dobra trochę dla ochłodzenia emocji związanych z wakacjami, dla ochłody kilka zdjęć z zeszłego tygodnia z pięknie zimowej Ustki :lol:
Każdemu polecam 3-4 dni nad morzem w zimie :hut: no tym bardziej, że latem trza jechać do Chorwacji :mrgreen:

:hut:

He, he jackuc dziękuję, za te Usteckie 'zimówki', znane kąty :D , foty nawet z identycznych miejsc, ale u mnie w tylko w wersji letniej; może kiedyś skuszę się wreszcie na Bałtyk zimą (tylko ten dystans 600km odstrasza, wolę dorzucić i na Jadran)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 20.04.2013 08:28

Rewelka , rewelka , rewelka:) że My tam będziemy za 3miesiące? Trudno uwierzyć :boss:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.04.2013 16:10

Niedzwiad co to za zawód KAM?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 20.04.2013 17:01

Kierowca Autobusu Miejskiego KAM
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 20.04.2013 17:22

Kierownik Agencji Molestowania :mrgreen:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 20.04.2013 17:39

Niedzwiad napisał(a):Rewelka , rewelka , rewelka:) że My tam będziemy za 3miesiące? Trudno uwierzyć :boss:

Co jeden post, to ... 8O
Nic wiad ja rozumiem, że można przypadkowo stukać w klawiaturę, rozumiem, że może inaczej nie potrafisz, ale weź się kurna skup i się postaraj ...
Zacznij pisać z sensem :!: :?
Napisz coś, przeczytaj, zastanów się... wyślij.

Robisz to z rozmysłem, złośliwie, czy Twoje posty są wynikiem jakiejś niedbałości, a może totalnej ignorancji :?: 8O

Na tym przykładzie, jakieś dziwne emocje Tobą targają.
Rewelka ok, ale co?
Gdzie będziecie za 3miesiące?... w Ustce? Nie wiesz? Pytasz kogoś?
W co Ci trudno uwierzyć?

Gdzie indziej parasailing w Bela, że innych nie przytoczę :roll:.. nie to miejsce.
Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.. :cry:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 20.04.2013 17:47

Faktycznie mogłem napisać że to tyczy się Jacka. Zle wkleiłem. Wynika to z czystej pomyłki. Pisałem z Jacentym maile prywatne i wyszła pomyłka. Za 3 miesiące będziemy w Brela . Bardzo podobała mi się jego relacja. Wyszło jak wyszło. A Ty się nie stresuj tak bo Ci żyła pęknie. Nie masz większych problemów tylko pilnować moich wpisów? Nie masz większych problemów w życiu ? Czy szukasz dymu ? Bo jak tak to całkiem niepotrzebnie. No ale jeżeli w jakimś stopniu Cię uraziłem to oczywiście Najmocniej Cię Przepraszam. W życiu się to już nie powtórzy. Nówka sztuka jestem na tym Forum wiec mogę się mylić i popełniać błędy. Mam nadzieję że mi to wybaczysz:)))
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 20.04.2013 18:04

Pech, że czytam wszystko o Breli i się natykam :lol:

Wybaczam.
Z emotkami już sobie poradziłeś.
Z resztą może być tylko lepiej. :oczko_usmiech:
3mam kciuki. :papa:
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 21.04.2013 08:44

Uczę się i pewnego dnia będę taki sam kozak jak Ty:)
Niedzwiad
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Niedzwiad » 21.04.2013 08:46

krispinus napisał(a):Pech, że czytam wszystko o Breli i się natykam :lol:

Wybaczam.
Z emotkami już sobie poradziłeś.
Z resztą może być tylko lepiej. :oczko_usmiech:
3mam kciuki. :papa:

Ale skoro czytasz wszystko o Breli tzn. ze jesteś nią zajarany? Dobrze się domyślam?
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 21.04.2013 09:00

Niedzwiad napisał(a):Uczę się i pewnego dnia będę taki sam kozak jak Ty:)

Życzę Ci tego z całego serca. :smo:

Niedzwiad napisał(a):Ale skoro czytasz wszystko o Breli tzn. ze jesteś nią zajarany? Dobrze się domyślam?

Brawo :!:
Kolejny przejaw metamorfozy... zaczynasz myśleć analitycznie :D
dave.pl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dave.pl » 21.04.2013 15:04

krispinus napisał(a):
Niedzwiad napisał(a):Uczę się i pewnego dnia będę taki sam kozak jak Ty:)

Życzę Ci tego z całego serca. :smo:

Niedzwiad napisał(a):Ale skoro czytasz wszystko o Breli tzn. ze jesteś nią zajarany? Dobrze się domyślam?

Brawo :!:
Kolejny przejaw metamorfozy... zaczynasz myśleć analitycznie :D

Kris, cóż za niesłychana aktywność, podziwiam tyle czasu spędzać na forum :roll:
A Brelę podziwiamy wszyscy bez względu na to jak kto to opisze, jedni bardziej składnie inni mniej... :roll:
Zawsze jednak jest coś interesującego co odnajdujemy w relacjach innych użytkowników, wiesz nie każdy
widzi i opisuje tak jak ty to widzisz :twisted:
Pozdrawiam serdecznie i życzę więcej luzu 8) :papa:
krispinus
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krispinus » 21.04.2013 16:10

dave.pl napisał(a):Kris, cóż za niesłychana aktywność, podziwiam tyle czasu spędzać na forum :roll:

8O
Dave to na pewno było do mnie. :?:
Zapewniam Cię, że nie jestem nawet w czołówce.
Aktywność :?: 8O ... ja?
Jeszcze mi się nie udało napisać 139 postów w 2 tygodnie.
Wszędzie, o wszystkim i o niczym :roll:

dave.pl napisał(a):... wiesz nie każdy widzi i opisuje tak jak ty to widzisz...:

No i mnie nie zrozumiałeś :cry:
Absolutnie nie oczekuję, żeby ktokolwiek miał na jakikolwiek temat zbieżne z moim spojrzenie.
Czytając wątek, śledząc niektóre tematy oczekuję w miarę sensownych wypowiedzi, w języku polskim (czego zresztą wymagam też od siebie).
Jeżeli wg. Ciebie to grzech, to grzech ten wyznaję i proszę o rozgrzeszenie.
Niechaj pokutą będzie dla mnie czytanie nieskładnych i niedbale pisanych postów. :evil:
Zaś w postanowieniu poprawy (coby na to rozgrzeszenie zasłużyć), niech zawrę nieczepianie się. Amen. :papa:

Przepraszam jackuc ... oddalam się.
dave.pl
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dave.pl » 21.04.2013 16:46

krispinus napisał(a):
dave.pl napisał(a):Kris, cóż za niesłychana aktywność, podziwiam tyle czasu spędzać na forum :roll:

8O
Dave to na pewno było do mnie. :?:
Zapewniam Cię, że nie jestem nawet w czołówce.
Aktywność :?: 8O ... ja?
Jeszcze mi się nie udało napisać 139 postów w 2 tygodnie.
Wszędzie, o wszystkim i o niczym :roll:

dave.pl napisał(a):... wiesz nie każdy widzi i opisuje tak jak ty to widzisz...:

No i mnie nie zrozumiałeś :cry:
Absolutnie nie oczekuję, żeby ktokolwiek miał na jakikolwiek temat zbieżne z moim spojrzenie.
Czytając wątek, śledząc niektóre tematy oczekuję w miarę sensownych wypowiedzi, w języku polskim (czego zresztą wymagam też od siebie).
Jeżeli wg. Ciebie to grzech, to grzech ten wyznaję i proszę o rozgrzeszenie.
Niechaj pokutą będzie dla mnie czytanie nieskładnych i niedbale pisanych postów. :evil:
Zaś w postanowieniu poprawy (coby na to rozgrzeszenie zasłużyć), niech zawrę nieczepianie się. Amen. :papa:

Przepraszam jackuc ... oddalam się.

Dear Krispinus :P
Nie czuj się urażony i proszę nie odchodź w nicość.
Większość twoich komentarzy, jest jak najbardziej na miejscu, czasami nawet zabawna :P
Gdy komentowałeś w mojej relacji nigdy nie miałem nic przeciwko temu :wink:
Chciałem Ci tylko delikatnie dać do zrozumienia, iż to forum dotyczy Chorwacji,
a nie koniecznie zasad poprawnej pisowni j. polskiego :wink:
Czasem odpuść sobie, łyknij piwka (wiem, że lubisz :twisted: ) i czytaj dalej...

Przepraszam, jeśli Cię uraziłem, nie było to moim zamiarem :mrgreen:
czechus89
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) czechus89 » 23.06.2014 08:24

Bardzo fajna relacja, w tym roku z żoną też się wybieramy do Breli i już się nie możemy doczekać :)
pozdrowienia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Brela i okolice 2012 - strona 11
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone