Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela drogi apart. Miona, czy ktoś zna?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 08:59

Hej.
Zarezerwowałem ten app. po dłuższych poszukiwaniach, ale ciekaw jestem recenzji i opinii, bo sporo sobie życzą. 85 EUR app. 4+2 (2 dorosłych + 2 dzieci) w dniach 18.06- 02.07. Nic nie chcieli negocjować.

Warto tyle płacić za ten app.?

Oczywiście akceptuje cenę, ale swoją drogą w Breli na Podrace to aż za "dobrze znają swoją wartość".
Iwona1973
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona1973 » 20.02.2011 10:06

W Breli takie ceny to normalka, 2 lata temu za apartament 4+2 w lipcu płaciliśmy 117 Euro, także bez negocjacji. 8O Ale Brela warta jest tych pieniędzy - zapewniam :D
tajemniczy
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) tajemniczy » 20.02.2011 10:39

my znaleźliśmy na Podrace w willi visnja troszku taniej, spróbuj napisać do nich może coś tańszego znajdziesz
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 11:10

Dzięki.
W Breli byłem w zeszłym roku i potwierdzam - warto, szczególnie na familijne wakacje. Sam to raczej pojechałbym na jakąś robinsonadę...

Ceny droższych apartamentów zbliżają się do cen hoteli. Wychodzi mi podobnie za 14 dni w Breli (app. + codziennie 50EUR na knajpę) co za 10 dni w nadmorskim hotelu w Tucepi z 2 posiłkami.
Jednak, póki co, wolimy z żoną w app. , ma to swój urok.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2011 11:50

didik napisał(a):Dzięki.
W Breli byłem w zeszłym roku i potwierdzam - warto, szczególnie na familijne wakacje. Sam to raczej pojechałbym na jakąś robinsonadę...

Ceny droższych apartamentów zbliżają się do cen hoteli. Wychodzi mi podobnie za 14 dni w Breli (app. + codziennie 50EUR na knajpę) co za 10 dni w nadmorskim hotelu w Tucepi z 2 posiłkami.
Jednak, póki co, wolimy z żoną w app. , ma to swój urok.

A ja uparcie swoje będę pisać.
Wyjazd do Chorwacji to jedyne moje zmartwienie o korki (tak na prawdę w ogóle o tym nie myślę). Dokonanie wyboru miejsca w jakim będę spędzać wakacje planuję wcześniej. Natomiast wybór apartamentu i jego ceny dokonuję na miejscu. Jazda w Ciemno ma swoje wielkie zalety i w zeszłym roku właśnie w Breli znalazłem za mniej niż połowę sumy jaką ty płacisz, i wiesz mi nie gdzieś na zadupiu czy mega daleko od wody. No nic linków już nie wysyłam skoro dokonano wyboru.
Ps. Zanim napiszesz dzieci trasa itd. To wyjaśnię, że też podróżuję z rodziną a w zeszłym roku na pokładzie 14 miesięczny brzdąc no i już zahartowana 11latka. Nigdy nie zajęło m i to więcej jak 20min
Pozdrawiam
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 12:08

Consett
Wiem,wiem, dzięki czytałem Twoje wątki i opisy.
Ale... Każdy towar ma swoją cenę, może też mieć nabywcę.
Jak myślisz, kto mieszka na Podracu w apartamentch koło 100EUR, gdy inni mieszkają za 35EUR w Jakirusie?
Frajerzy, bogacze, czy po prostu ludzie niezaradni? Pewnie po trochu wszystkiego, ale też ci, którzy chcą wydać więcej i dostać więcej. Jeśli wyłączymy aspekt frajerstwa to pozozstaje świadomy wybór.
Ale dość filozofii, bo każdy pewnie ma swoją. Dzięki jeszcze raz.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 20.02.2011 12:20

didik napisał(a):Consett
Wiem,wiem, dzięki czytałem Twoje wątki i opisy.
Ale... Każdy towar ma swoją cenę, może też mieć nabywcę.
Jak myślisz, kto mieszka na Podracu w apartamentch koło 100EUR, gdy inni mieszkają za 35EUR w Jakirusie?
Frajerzy, bogacze, czy po prostu ludzie niezaradni? Pewnie po trochu wszystkiego, ale też ci, którzy chcą wydać więcej i dostać więcej. Jeśli wyłączymy aspekt frajerstwa to pozozstaje świadomy wybór.
Ale dość filozofii, bo każdy pewnie ma swoją. Dzięki jeszcze raz.

Mocny wpis , będę spędzał już 4 wakacje na Podraću i do żadnej wspomnianej grupy się nie zaliczam.
W Breli nie płaciłem więcej niż 40E (2 osoby) i tak już pewnie zostanie.
Różnica w cenie między dowolnym atrakcyjnym miejscem w Cro a Brelą to w moim wypadku 5 E max 8E za 2 osoby.
w 2011 jedziemy w 6os dorosłych i 3 dzieci. Rodzina 2+2 też płaci 40E ale ma mniej miejsca. Wspomniana różnica w cenie to jest zapłata za sentyment do miejsca który dla niektórych jest kluczowy.
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 20.02.2011 12:27

Ja również wybieram się w tym roku do Breli. Jedziemy do apartamentu RUŽICA. Za dwie osoby dorosłe i jedno dziecko płacimy 60 euro za dzień.
A druga rodzina za to samo tylko, że bez kuchni 50 euro.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 12:28

Torac
Widocznie zaliczasz się do ludzi, którzy są zaradniejsi, ponadto mają w sobie To coś, że za app. płacą mniej, a w knajpie kelner natychmiast przynosi im gratis przekąski i nie dolicza serwisu, nawet we Francji. Mam takich znajomych.
Mi wręcz odwrotnie.
Żartowałem tylko.
Udanych wczasów.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 20.02.2011 12:34

didik napisał(a):Torac
Widocznie zaliczasz się do ludzi, którzy są zaradniejsi, ponadto mają w sobie To coś, że za app. płacą mniej, a w knajpie kelner natychmiast przynosi im gratis przekąski i nie dolicza serwisu, nawet we Francji. Mam takich znajomych.
Mi wręcz odwrotnie.
Żartowałem tylko.
Udanych wczasów.

Coś na rzeczy jest z tym wdziękiem :wink: Dlatego warto do Breli jechać w ciemno i przetestować własny czar.
Brela się ceni to fakt, ale ileś niesprzedanych apartamentów oraz tych których zostało po turystach którzy nie przyjechali z różnych powodów musi być sprzedana i wtedy gospodarzowi też robi się ciepło, że euraski uciekają z portfela. Moja gospodyni nigdy nie bierze zaliczki. Wie że jeżeli mi coś wypadnie to dam jej znać a ona uszczęśliwi innego turystę.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 12:45

Agary35
Byłem we wrześniu u Pani Ruzicy. Po małym targu płaciliśmy 50 EUR za 2+2 (dzieci 7 i 3 lata).
W tym roku chyba będę musiał wybulić 85, ale jak sądzę za nieco lepszy standardem app. Chociaż wcale nie potrzebuję lepszego!
Takie życie.
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 20.02.2011 12:50

Jak możesz to wstaw jakieś fotki okolicy domu i pobliskiej plaży i opinie o apartamencie i gospodarzach.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 12:58

Potwierdź, zcy chodzi o Ruzicę Zamić, Podrace 19.
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 20.02.2011 15:16

Oj chodzi mi o Podrace 22
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 20.02.2011 15:39 przez agary35, łącznie edytowano 1 raz
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2011 15:35

To To ? zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bardzo zaszczytne miejsce, skoro się już zdecydowało po co pisać o 85 euro.
No chyba już wiem kto mieszka w takim apartamencie. :oops:
Wybrałeś opcję 2+2 hmmmm szału nie ma.
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone