Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela drogi apart. Miona, czy ktoś zna?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 15:53

Consett
Dlaczego zaszczytne? Kojarzysz to miejsce?
Mogę się jeszcze wycofać, ale za bardzo nie mam opcji, poza hotelem w Tucepi. Dlatego pytam Was. Wychodzi mi jednak na to, że te 85 to cena powyżej średniej ale chyba nie frajerska. Co sądzisz?
Kogo masz na myśli, mówiąc, że wiesz kto mieszka w tym app.?
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2011 16:21

Nie nie frajerska. Znam tylko miejsce nie apartament całkiem blisko jest apartament, za który musisz zapłacić nie 85 ale 185 eurasków. Tak więc cena za miejsce nie za apartament.
Musiałem może coś opacznie zrozumieć na temat kto, gdzie i za ile mieszka.
W końcu jedziemy tam dla Chorwacji nie dla apartamentów.
Nie rezygnuj skoro już zaklepałeś, Brele znasz więc wiesz gdzie jedziesz. Nic dodać nic ująć
Powodzenia. Do Breli kiedyś wrócę, ale teraz czas na inne "rewiry"
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 16:28

Może ja coś pokrętnie napisałem.
Dobra myśl: jeździmy do Chorwacji a nie do apartamentów.
Też bym pojechał gdzie indziej, bo lubię mniej snobistyczne miejsca, a Brela taka mi się wydaje. Jednak z rodzinką (czytaj dzieciakami ) wypoczywa się tam bardzo dobrze.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 20.02.2011 16:51

Agary35.
To ten apartman. Pomyliłem numery.
Co do zdjęć to nauka wklejania jeszcze przede mną, także ewentulnie na maila, chociaż w środku bardziej filmowałem niż fociłem.
Mieszkaliśmy na samej górze w app. 6+2, chociaz korzystaliśmy tylko z części. Sypialania i łazienka OK, kuchnia lekko trącała myszką. Wszystko na akceptowalnym poziomie. Z tarasu piękny widok wiadomo na co.
Właścicielka praktycznie nie widoczna przez cały pobyt. Cicha, służbowa, wycofana.
Mieliśmy klucz do schowka przy morzu, żeby nie targać szpejów na górę, bo jak to w Breli jest trochę schodów.
Na koniec pokazano nam pozostałe app. W porządku. Jeden był z tzw. bocznym widokiem ba morze, ale z palmą przy tarasie.
Parking pod domem, sklepik 100 m.
Chyba tyle.
Pozdrav.
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 20.02.2011 17:13

didik napisał(a):Może ja coś pokrętnie napisałem.
Dobra myśl: jeździmy do Chorwacji a nie do apartamentów.
Też bym pojechał gdzie indziej, bo lubię mniej snobistyczne miejsca, a Brela taka mi się wydaje. Jednak z rodzinką (czytaj dzieciakami ) wypoczywa się tam bardzo dobrze.

Tak ja też uważam że warto zobaczyć inne miejsca, a wiesz mi są inne miejsca i śmie twierdzić całe mnóstwo i to tylko na Riwierze Makarskiej gdzie można wypocząć z dziećmi. Ja raczej spędzam zawsze gdzieś indziej i nr jeden pozostaje nadal okolice Dubrovnika.
agary35
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 20.02.2011 17:28

didik dzięki za informacje jak wrócę zdam relacje :D
Lothrain
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lothrain » 05.03.2011 02:22

To może zapytam przy okazji. Mam ochotę wybrać się do Breli w czerwcu, ale niestety nie samochodem, więc muszę poszukać jakiegoś miejsca przez neta. Niestety trudno coś wyszukać - jedzie 3 dorosłych i dziecko, ale najlepiej gdyby app. miał dwie oddzielne sypialnie, żeby teściowa nie spała z głową w lodówce. A jeśli już drugie łóżko w salonie, to przynajmniej balkon lub taras niech będzie też dostępny z tego salonu, a nie z sypialni, bo jak małego położę to się uziemię strasznie.
Synek ma 1,5 roku, więc odległość od plaży też mogłaby być nie za duża.
Wiem, wiem, że dużo tych warunków... No i więcej jak 60-70 EUR płacić raczej nie chcę.
Consett - masz jakieś fajne namiary w Breli? Albo ktoś inny?
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 05.03.2011 07:37

Ja w tym roku tez jade do Breli.Potwierdzam ,trzeba bedzie troszke więcej wybylić niz rok temu.lothrain.napisz email wysle ci pare linkow.
Lothrain
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lothrain » 05.03.2011 09:11

Przejrzałem cały brela.com, więc stamtąd nie musisz przesyłać, ale jak coś innego, to chętnie.
Ostatnio edytowano 05.03.2011 13:37 przez Lothrain, łącznie edytowano 1 raz
tomasz781
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomasz781 » 05.03.2011 11:29

Wysłałem.pozdrawiam
Lothrain
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lothrain » 05.03.2011 13:37

Raz jeszcze dziękuję - siadam do przeglądania.
Kocurek 2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek 2 » 07.06.2011 21:41

Witaj didik.
W lipcu br.jedziemy do Ruzicy ap.6+2 i jeśli pozwolisz mam kilka pytań:
*czy w pokojach są wentylatory?
*czy wyposażenie kuchni jest wystarczające czy też masz może jakieś sugestie co ze sobą zabrać z PL.Planujemy smażyć rybki z kutra czy jest patelnia?
*czy jest grill lub czy można korzystać z własnego grilla na tarasie?
*Jak tam jest z ciszą nocną,jedziemy 6 osób dorosłych i planujemy czasami pózne wieczory spędzać na tarasie.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc i odpowiedz.Pozdrawiam.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 08.06.2011 07:29

Witaj Kocurek2
Moim zdaniem wyposażenie kuchni jest dość słabe, w zeszłym roku brakowało właśnie porządnej patelni i porządnego średniego lub dużego garnka do gotowania potraw jednogarnkowych. My zawsze też zabieramy swoje sztućce i kubki oraz kufelki - jakoś tak higieniczniej.

Wentylatorów nie pamiętam, ale upał nam nie doskwierał, apartament ,powiedziałbym z racji chyba położenia, był dość przewiewny.

Lubię grillować, ale tam grilla nie widziałem - takiego zabudowanego do wspólnego użytku. Z racji zagrożenia pożarowego, grillowanie na tarasach w Chorwacji jest problematyczne, nie wiem czy nie zabronione.
Myślę, że można wziąć mały grill i ewwntualnie rozstawić gdzieś na podwórku, lub elektryczny :? na taras.

Jesli chodzi o posiadówki, to myślę, że można siedzieć całą noc, o ile się nie rozrabia, tylko chyba taras jest podzielony parawanem.
Udanych wakacji.
Kocurek 2
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kocurek 2 » 08.06.2011 21:45

Dziękuję Ci bardzo za błyskawiczną odpowiedz.
Korzystając z Twojej uprzejmości mam jeszcze małe pytanka:
czy ten największy taras przy pokoju z kuchnią pomieści 6 osób? bo napisałeś że jest czymś przedzielony.
Jak jest z tą kuchnią ponieważ z planu apart. wynika że wejście do niej jest tylko z dużej sypialni,czy dobrze zauważyłam? szczerze mówiąc bardziej by nam pasowało wejście z przedpokoju aby każdy miał swobodne dojście.
Ostatnie pytanie dotyczy słynnych schodów w Breli, tzn jak wysoko znajduje się budynek.Może pamiętasz ile w przybliżeniu schodów trzeba pokonać.
Z góry dziękuję.
didik
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) didik » 11.06.2011 15:56

Hej
Jesli chodzi o taras, to 6 dorosłych spoko może siedzieć, ale tańców nie będzie :) Sam taras, to jakby dwa oddzielne przedzielone murkiem z barierką w wysokości 70-80 cm. Patrząc na Jadran z prawej strony jest ściana, za którą jest taras do innego app. Ten dom to jakby bliźniak.

Na 80 % wejście do kuchni jest również od strony app.
Schodów trochę jest - nie liczyłem, ja lubię ruch więc dkla mnie ok.
Na dole, przy morzu mają swoją kanciapę na klucz - tam można trzymać materace...
Pozdr.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Brela drogi apart. Miona, czy ktoś zna? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone