anubis2423 napisał(a):jak już tak piszemy to może doradzisz mi czy lepiej czerwiec czy sierpień????jakieś wskazówki??
B_Magdalenka napisał(a):Loza_drinker napisał(a):Ja w tym roku spodziewam się dziecka i po raz pierwszy od 3 lat nie pojedziemy do Cro. Ale jak będzie miało 2 latka to już raczej nie wytrzymamy i polecimy. Do Breli można śmiało uderzać z dziećmi tylko trzeba mądrze wynająć apartament np. na Podracu skąd do plaży można dojść bez schodów
samolot niepotrzebny. moja miała równo 2 i podróż zniosła najlepiej wyjazd o 21szej więc cała noc przespana, podbuka na śniadanie o 7dmej. a potem jeszcze drzemka do 9tej
od 9 tej do 17stej kilka postojów i wycieczek w stronę kibelka z deską w ręku, i do przodu. naprawdę zero stresu.
anubis2423 napisał(a):Własciwie to myśle jeszcze o koncu czerwca.bo poprostu boje sie tłoku który będzie w sierpniu.możecie coś napisać odnośnie tych dwóch miesiecy?jakie są wasze odczucia??pozdro
arturac napisał(a):a jak z kwaterami we wrześniu? w ciemno jakbym jechał?
consett0805 napisał(a):anubis2423 napisał(a):Własciwie to myśle jeszcze o koncu czerwca.bo poprostu boje sie tłoku który będzie w sierpniu.możecie coś napisać odnośnie tych dwóch miesiecy?jakie są wasze odczucia??pozdro
Hej W Breli byliśmy w 2010 wtedy z szkrabem który miał 15 miesięcy.
Upolowaliśmy fajny apartamencik w dzielnicy Jakirusa tam jest ulica która schodzi do samej plaży, a jej przedłużenie to słynna promenada. Jakirusa to pierwsza dzielnica daleko w dole od strony Pisak. Tak więc prócz apartamentu niema żadnych schodów wiec " dyliżans " dla szkraba jak najbardziej.
Podróż warto zaplanować z noclegiem tranzytowy koszt od 30-40 euro.
Ps. Jeśli chodzi o czas ja osobiście preferuję przełom czerwca i lipca niema problemu wtedy ze znalezieniem kwatery jeździmy zawsze w ciemno
Pogoda nie trafiliśmy przez 10 dni nawet na kroplę deszczu ostatni tydzień czerwca pierwszy lipca. A gorąco było oj było.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne