[quote="lakizak"]Jeszcze 9 dni i po raz
Widzę ze BREla spadła Ci serce .Jedziesz 3 raz w jakich dzielnicach się zatrzymujesz .Jeśli możesz napisać coś od siebie będę wdzięczna każda informacja się przyda
lakizak napisał(a):Jeszcze 9 dni i po raz 3 w Breli
agnieszkas85s napisał(a):lakizak napisał(a):Jeszcze 9 dni i po raz 3 w Breli
Widzę ze BREla spadła Ci serce .Jedziesz 3 raz w jakich dzielnicach się zatrzymujesz .Jeśli możesz napisać coś od siebie będę wdzięczna każda informacja się przyda
agnieszkas85s napisał(a):Jeden dzień przeznaczylismy na zobaczenie BREli czy mógłby mi ktoś przybliżyć gdzie to jest?przy jakiej ulicy?w jakiej części BRELi?było tam przepięknie pełno zatoczek schowanych między skałami ale kompletnie nie wiem jaka to dzielnica a było pięknie
kmarcin76 napisał(a):Punta Rata jest moim faworytem: nie ma jeżowców , a więc można kąpać się boso, blisko cień (jeśli ktoś ma już dość słońca), jest też toaleta i restauracja w pobliżu, piękne widoki, ... Pewnie to nie wszystkie zalety tej plaży.
kmarcin76 napisał(a):To nie jest Scit. Napisałem, że to przy promenadzie, która prowadzi do Podrace/Scit. A samo miejsce jest blisko centrum. Jest tam jakiś hotel(szaro-bury z zewnątrz), ale nie pamiętam nazwy. Żeby tam dotrzeć, wystarczy iść wzdłuż morza trasą Scit-Centrum.
agnieszkas85s napisał(a):jak wygląda lokalizacja apartamentów w Podrace a dokładniej numeracja.Na różnych mapach jest pokazana ul Podrace i nic więcej nie ma żadnych map pokazujących numerację.
Czy ktoś udzielił by informacji jak te numeracje są położone ? które blisko plaż ?które wysoko i trzeba więcej schodzić z górki?dziękuję
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne