napisał(a) hugo186 » 06.09.2016 16:35
NIe polecam Apartments Lu-ka .Wynajęliśmy apartament TATIANA czyli 2+2 na pierwszym piętrze w drugiej połowie sierpnia 2016 r. Apartament składa się z 2 pokoi z duble bed do tego mieliśmy dostawki dla dzieci. Każdy z pokoi ma osobną łazienkę i swój balkon z którego widać kawałek morza. W apartamencie znajduje się kuchnia która jest w pełni wyposażona z akcesoria kuchenne ( garnki patelnie itp.) kuchnia jest otwarta i połączona z jadalnia. W opisie kwatery jest że apartament jest klimatyzowany. Klimatyzację posiada jedynie salon z którego zimne powietrze nie dociera do pokoi, więc nie opłaca się dokupywać opcji klimy która kosztuje 5 Euro dziennie. Salon jest duży z wygodną kanapą. Apartament posiada także dosyć duży taras z którego widać morze. Odległość z apartamentu do morza jest nieduża około 5 minut piechotą, jednak trzeba zjeść około 80 metrów w dół po stromych schodach
. Jest też miejsce za domem na grill. Minusem była sytuacja gdy moje 3 letnie dziecko huśtało się na małej plastikowej huśtawce w ogrodzie, a ojciec właściciela dosłownie wygonił nas stamtąd mówiąc że nie możemy tu przebywać. Moja córka była bardzo zawiedziona i za każdym razem pytała dlaczego ten pan nas wygonił z huśtawki. A i nie można było skosztować nawet jednej kulki z winogrona gdyż także ten starszy pan zwrócił mi uwagę. Czułem się trochę nie komfortowo.