AdamKraków napisał(a):Witam Wszystkich serdecznie
Jadę z dziewczyną do Breli w terminie 4-10 września, może ktoś z forumowiczów się wybiera i będzie miał ochotę na wspólne zimne piwko?
Pozdrawiam
mkj napisał(a):Dzięki wielkie za opinie!
Czy ktoś kto już w tym roku był w Breli mógłby napisać coś o cenach w knajpach itp.?
Nie była jeszcze w Chorwacji, więc uwagi mile widziane
rimo napisał(a):Powiem krótko: Brela - byłem tu i naprawdę warto.
Odczucie zapewne dość mocno subiektywne, ponieważ nie mam zbytnio punktów odniesienia bo to pierwszy raz w HR był ale polecam na 100%.
te kiero napisał(a):e tam subiektywne, najprawdziwsza prawda, teraz to tylko Pag może Cię odczarować
rimo napisał(a):A może jakiś mały FCB tu założymy czyli Fan Club of Brela Jak by co to pierwszy jestem
rimo napisał(a):Racja. Myślę, że coś w tym jest. Pag niestety musi poczekać jeszcze trochę w kolejce. Najpierw poprawka w Breli
rimo napisał(a):A może jakiś mały FCB tu założymy czyli Fan Club of Brela Jak by co to pierwszy jestem
te kiero napisał(a):rimo napisał(a):A może jakiś mały FCB tu założymy czyli Fan Club of Brela Jak by co to pierwszy jestem
a wiesz że przymierzałem się do tego? jak znajdę trochę więcej czasu to się tym zajmę, jest już pewien zalążek
kafarszczak napisał(a):Witajcie. Po przeczytaniu kilkudziesięciu stron w tym temacie mam juz jakies wytyczne a mianowicie:
Poszukuje apartamentu nie daleko od plaży(300-500m)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne