kobrat napisał(a):turi napisał(a):Dzien dobry,
We wrzesniu planujemy tez jechac do Breli, Stomarica. Ze wzgledu na to, ze we wrzesniu juz powinno byc duzo wolnych miejsc oraz z tego wzgledu, ze obecnie jestem w 4 miesiacu ciazy i niewiadomo jak dlugo utrzyma sie moje swietne samopoczucie, nie chcemy rezerwowac kwater teraz, tylko na miejscu wybrac odpowiednie apartamenty. jedziemy z dziecmi, i rozwazamy apartament Luka, Stomarica 22. Czy ktos byl? Moze powiedziec czy jest tam przyjemnie? A moze mozecie polecic inne fajne i stosunkowo niedrogie miejscowki na Stomarica?
najlepiej szukac gdzies blizej wody w Twoim stanie, bo roznica w wysokosci terenu moze byc ponad 60 metrow. We wrzesniu mozna smialo jechac w ciemno i wybierac w kwaterach.
amatus1 napisał(a):Jestem w Lokvie czy możecie podać gdzie najlepiej zaparkować autko by było najbliżej słynnej plaży Punta Rata. Najlepiej ulice do nawigacji:).Czy z tej plaży prowadzi jakąś promenada do centrum...zapewne jest tu to opisane ale leżę na plaży i ciężko w telefonie przewracać wątki...z góry dzieki
amatus1 napisał(a):Janusz wieczorem to właśnie chce być w Brelii:) dlatego się pytam. Do 15 leżymy na plaży pomiędzy Lokva a Mimice a o 16 chcemy podjechać do Brelii.
amatus1 napisał(a):Jestem w Lokvie czy możecie podać gdzie najlepiej zaparkować autko by było najbliżej słynnej plaży Punta Rata. Najlepiej ulice do nawigacji:).Czy z tej plaży prowadzi jakąś promenada do centrum...zapewne jest tu to opisane ale leżę na plaży i ciężko w telefonie przewracać wątki...z góry dzieki
Janusz Bajcer napisał(a):sarius1990 napisał(a):banankochan napisał(a):Ja polecam Soline byłem rok temu na koniec sierpnia to wolnych kwater pełno, prawie w kazdym domu było wolne miejsce, więc można było przebierać
A jakie ceny w tym hotelu były pod koniec sierpnia?
Jadę też we wrześniu i może bym go wybrał, jak ceny są przystępne.
Mowa jest o dzielnicy Breli - Soline i kwaterach w tej dzielnicy.
Hotel Soline to inna bajka
https://www.google.pl/maps/@43.3699086,16.9336302,16z
prawdopodobnie takGrzechugno napisał(a):1. Czy znalezienie pokoju dla dwóch osób będzie stanowiło na miejscu problem
zdecydowanie takGrzechugno napisał(a):i czy będzie dużo drożej jak w Primosten, znalazłem wtedy dwójkę za 30 Euro?
raczej tak, w jej dalszych dzielnicach np. JardulaGrzechugno napisał(a):2. Czy Brela to idealne miejsce do spokojnego cichego wypoczynku we dwoje?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne