http://www.brela.com/brela-apartments.htm
Pisać i dzwonić, pewnie jeszcze coś się znajdzie.
te kiero napisał(a):Gundulicia - na pewno ładny widok na Jadran, ale ulica jest przelotowa
mkj napisał(a):Hej.
Ewentualnie Stomarica 28 - ale to jest już dość daleko od centrum, więc pewno kiepsko tam z knajpkami?
mkj napisał(a):Hej.
Szukamy apartamentu w Breli. Zależy nam na w miarę spokojnym miejscu, ale nie na zupełnym odludziu bez knajp itd.
Kojarzycie może te lokalizacje?
Nie wszędzie niestety mają street view.
Ivana Gundulića 20
Biokovska 16
Ewentualnie Stomarica 28 - ale to jest już dość daleko od centrum, więc pewno kiepsko tam z knajpkami?
sneer napisał(a):Również interesuje mnie Stomarica.
Oglądam sobie gogle mapę i nasuwa mi się takie pytanie, jak z tamtąd jest daleko do "sławnej" promenady w Breli? Google maps pokazuje mi, że muszę iść dookoła, bo sama ulica (?) Stomarica w stronę Breli kończy się ślepo
Czy zatem wieczorny spacerek do centrum Breli to faktycznie ok 50 minut?
fabio007 napisał(a):sneer napisał(a):Również interesuje mnie Stomarica.
Oglądam sobie gogle mapę i nasuwa mi się takie pytanie, jak z tamtąd jest daleko do "sławnej" promenady w Breli? Google maps pokazuje mi, że muszę iść dookoła, bo sama ulica (?) Stomarica w stronę Breli kończy się ślepo
Czy zatem wieczorny spacerek do centrum Breli to faktycznie ok 50 minut?
Znajomi mieli nocleg w tym rejonie i spokojnie 'przechodzili' do portu w Breli i zdecydowanie nie naookoło, więc podejrzewam, że ten chodnik wzdłuż plaży ciągnie się w całej Breli i będziesz mógł nim przejść Zamiast 50 minut wystarczy pewnie kilkanaście
kobrat napisał(a):nie wiem czy do Stomarica prowadzi deptak ??? na pewno do Podrace jest - a to juz kawalek drogi , mysmy szli okolo 30 min do Podrace - mysle , ze 50 min wcale nie tak dlugo, do Stomarica
Janusz Bajcer napisał(a):kobrat napisał(a):nie wiem czy do Stomarica prowadzi deptak ??? na pewno do Podrace jest - a to juz kawalek drogi , mysmy szli okolo 30 min do Podrace - mysle , ze 50 min wcale nie tak dlugo, do Stomarica
Deptak jet dużo dalej niż do Stomaricy
Janusz Bajcer napisał(a):kobrat napisał(a):nie wiem czy do Stomarica prowadzi deptak ??? na pewno do Podrace jest - a to juz kawalek drogi , mysmy szli okolo 30 min do Podrace - mysle , ze 50 min wcale nie tak dlugo, do Stomarica
Deptak jet dużo dalej niż do Stomaricy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne