rimo napisał(a): Czy ktoś mógł by podpowiedzieć jakie jeszcze inne niż powyżej opisany fish pikniki są organizowane z Breli? Chodzi mi głównie o trasy i orientacyjny koszt tej przyjemności. Chciałbym odpowiednio przygotować się na taką przyjemność. Ewentualnie proszę o skierowanie mnie gdzie mógł bym tego poszukać.
rimo napisał(a):Dziękuję bardzo. Interesowało by mnie coś wokół wyspy Brać żeby zajrzeć na Zlatni Rat Wiem, że coś takiego jest organizowane z Omisia ale nie wiedziałem czy również z Breli. Pozdrawiam
rimo napisał(a):I na tą chwilę wszystko jasne. Hvala jeszcze raz i pozdrawiam
rimo napisał(a):Korci mnie ta wersja Bol + Jelsa, ponieważ przypomniałem sobie w międzyczasie, że moja małżonka przecież wprost uwielbia lawendę. Kwestia tylko jak jest ona eksponowana w Jelsa. Ale to już raczej okaże się na miejscu.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
rimo napisał(a):Dziękuję za cenną sugestię. Do Volat powinienem mieć w miarę blisko ponieważ kwatera pod numerem 42 . Pozdrawiam
Janusz Bajcer napisał(a):rimo napisał(a):Korci mnie ta wersja Bol + Jelsa, ponieważ przypomniałem sobie w międzyczasie, że moja małżonka przecież wprost uwielbia lawendę. Kwestia tylko jak jest ona eksponowana w Jelsa. Ale to już raczej okaże się na miejscu.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Lawenda w Jelsie w czasie wolnym na lądzie eksponowana jest w sklepach z pamiątkami.
Jak prawie wszędzie w Dalmacji.
Pozdrav,
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne