Wiolu,będziemy tam od 27.06. do 04.07.Bedziemy w piatkę , My z żonka i 3 nasze pociechy.
Do zobaczenia!
Torac napisał(a):Grzegorz Ćwik napisał(a):Byłem 2 razy w Breli, w 2007 i 2008 roku. Sama miejscowość to autentyczna perełka Makarskiej Riwiery. Tak pod względem krajobrazu, jak i samej atmosfery. Przepiękna promenada nadmorska ciągnąca się prawie od samej Baśki aż po ostatnie domy na północnym krańcu Breli. Od końca do końca przejście to godzina i 20 minut. No ale przecież można zatrzymać się na kufel piwa, co również polecam. Cała promenada oświetlona również w nocy, i właśnie wtedy warto odwiedzić znaną skałkę, wizytówkę Breli
Polecam i pozdrawiam, Grzegorz.
TO mamy ten sam kalendarz Breli - ja również 2007 i 2008.
gdzie miałeś noclegi (dzielnica) i w jakich miesiącach byłeś? - jeśli nie tajemnica
Tomasz W napisał(a):Dajcie spokój z tymi piwnymi wspomnieniami... ślinka cieknie ...
W Breli w pasażu koło Konzuma jest niezła pizzeria prowadzona przez Bośniaków z Mediugorie. Jeśli ktoś nie był to polecam
Torac napisał(a):Teraz trochę sacrum-profanum a propos piwa.
31.01.2009 minoł mi termin na 2 szt Karlovaćko
Jedno szykowałem sobie na spotkanie klasowe - byłem w gipsie i nie dotarłem.
Drugie szykowałem na zawody szczypiorniaka Pol-Cro i wylądowałem w knajpie
PS. Za cholerę nie umiem w domu pić piwa
Mag napisał(a)::) Cena piwa bez zmian to dobra wiadomość
Ale jedzonko podskoczyło.
Czy w Breli jest i może ktoś korzystał z rejsu kilkugodzinnego lub jednodniowego, jeżeli tak to jakie rady w tym temacie?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne