noik22 napisał(a): Ponowiłem pytanie odnośnie fish picnic licząc na to że znajdzie się ktoś kto ma inne doświadczenie od Pana w tej sprawie. Pozdrawiam
dzixonZWA napisał(a):a jak z imprezami w Breli?
Janusz Bajcer napisał(a):dzixonZWA napisał(a):a jak z imprezami w Breli?
W lecie coś zawsze jest, ale kalendarza na 2016 rok jeszcze nie ma.
dzixonZWA napisał(a):a jak z imprezami w Breli? Chciałbym jechać z dziewczyną ... Byłem 5 lat temu na campingu w Zivogoscach i zwiedziliśmy kawałęk makarskiej roviery. W tym roku szukam czegoś pomiędzy typowym chilloutem na campingu w Zivogoscach a imprezową Makarską. Myślicie, że Brela będzie ok? Jako baza wypadowa na dalsze zwiedzanie. No i generalnie aby było gdzie się ruszyć
Janusz Bajcer napisał(a):noik22 napisał(a): Ponowiłem pytanie odnośnie fish picnic licząc na to że znajdzie się ktoś kto ma inne doświadczenie od Pana w tej sprawie. Pozdrawiam
W centrum Breli też znajdziesz oferty na fish piknik, są ogłoszenia.
z_byszek napisał(a):dzixonZWA napisał(a): Właśnie tak się zastanawiam nad Brelą albo Tucepi. Póki co czytam ale decyzję trzeba niebawem podjąć
Jak szukasz imprez to z tych dwóch miejscowości zdecydowanie Tucepi.
kazow napisał(a):ja tucepi uwielbiam, ale nazywac to miejsce rozrywkowym to naduzycie jednak, jest to miejscowka dla rodzin z dziecmi, do 22 na molo i restaruacjach a potem do apartmani
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne