napisał(a) te kiero » 23.03.2015 22:01
lakizak napisał(a):Witam!
Jako, że jestem pierwszakiem
to czy ważna jest lokalizacja.Mam do wyboru 3 apartamenty w Breli.Kolejno no ulicach.Jardula , Scit i Frankopanska.
Co możecie polecić Rodzinka 2+1
z tych trzech wybieram Scit, już nieco dalej od centrum, ale nie tak daleko jak Jardula; choć jest tam wszystko co trzeba na urlopie;
fajnie się pływa koło Brelskiej skałki, a właśnie ze Scitu tam najbliżej;
Frankopańska bliżej centrum, więc więcej ludzi, wybierałbym dalsze numery, bliżej BV...
wszystkie wymienione lokalizacje mogą mieć różnie położone pod względem wysokości appartmany
lakizak napisał(a):Dzięki za informację.Ja będę z początkiem sierpnia.Czy na Frankopanskiej schody są co jakiś kawałek czy tylko jedno jest zejście.I czy hałas dochodzący z ulicy nie będzie za głośny.
tak można spotkać wąskie przejścia co pewien czas, niektóre wyglądają jak prywatne, więc trzeba czasem sprawdzić; w sierpniu i to na początku będzie tam tłoczno, na plażach szczególnie;
hałas - znacznie większy ruch niż w dalszych dzielnicach, hałasujące skutery, samochody (rano/wieczór), dlatego jak Frankopańska to raczej tylko appartmany te od strony morza i wtedy jest znacznie lepiej