Marmus napisał(a):TV-SAT z polskim menu, zmywarką do naczyń
Nie... no pełna zgoda, na wakacjach musi być TV z polskim menu i zmywarka!
Skoro w Breli tego nie było, to faktycznie przereklamowana ta Brela
Hadler napisał(a):Marmus napisał(a):TV-SAT z polskim menu, zmywarką do naczyń
Nie... no pełna zgoda, na wakacjach musi być TV z polskim menu i zmywarka!
Skoro w Breli tego nie było, to faktycznie przereklamowana ta Brela
KTomek napisał(a):
Był może ktoś tam, albo w najbliższej okolicy? Plaża fajna? Sklepy, knajpy blisko? Jakieś wycieczki stateczkiem do wykupienia? Do Baski jak długo z buta? Ogólnie dajcie znać jak byliście w okolicy czego się spodziewać.
noik22 napisał(a):Dzięki Torac za podpowiedzi . Niestety czasu jest mało a tyle miejsc do zobaczenia, trzeba będzie wybrać te najlepsze z najlepszych. Odległość na mapie z apartamentu do plaży wydaje się być niewielka, na stronie właściciela piszę że to 50 m, dlaczego uważasz że może być jakiś problem z dostępem do niej ?. Możesz polecić jakieś knajpki z dobrym jedzeniem w okolicy ?.
voite napisał(a):Mam pytanko do osób które były w Breli, czy wzdłuż morza ścieżką można przejść całą Brelę od Centrum do dzielnicy Jakirusa? Zdaje mi się, że w którejś relacji czytałem że tak, ale nie mogę teraz znaleźć i wolę to potwierdzić)
voite napisał(a):I może jeszcze jedno, która plaża jest najbardziej żwirkowa? Jadę z dzieckiem i woli drobny żwirek od większych kamyków Z obeserwacji w necie to widzę tam zaczynając od centrum: Dugi Rat (Punta Rata), Podrace, Scit, Stomarica, Jardula, Jakirusa?
husky2000 napisał(a):Witam. 18 lub 20 lipca jedziemy pierwszy raz do Chorwacji do Breli na ok 10 dni (rodzina 2+1- 14 lat ). Jedzie ktoś może w tym terminie ? Wyjeżdżamy z Warszawy
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne