napisał(a) dylan80 » 14.08.2012 14:55
czy ktoś mi odpowie, jak się nazywała restauracja w breli przy plaży i porcie, w tym samym budynku co Konzum i inna restauracja i co się z nią stało?
Najlepsze żarcie jakie jadłem w Cro jadłem właśnie w tej restauracji. Wczoraj przyjechałęm wyjechany jak koń po serii filmów z Winetou i głodny jak wilk, i od razu uderzam właśnie w to miejsce a tam.... jakiś kijowy market a po mojej ulubionej restauracji ani śladu. Została tam inna restauracja Nikozja chyba, ale to nie to samo, całkiem inne żarcie i nie skorzystałem . Zły i głodny poszedłem szukać innej i z nadzieją , ze tej nie zlikwidowano, a przeniesiono w inne miejsce zawędrowałem aż do Baśki... ale tej ulubionej nie odnalazłem...
Czy ktoś podrzuci jak sie ona nazywała i co sie z nią stało? I gdzie jeszcze mozna zjeść naprawdę pysznie i dużo a niedrogo? bo tamta w zeszłym roku była chyba jedyna w której sie najadałem i nie wychodziłem z pustym portfelem...
Niektórzy polecają Hrast, może tam zajrzę jak nie bedize za drogo, A Volat? tam ktos jadł? W zeszłym roku mieszkałem zara obok tego ale nie było okazji wstąpić... Proszę o recenzje....