Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela czy warto???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
andreas71
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) andreas71 » 09.03.2010 13:52

Tomasz W napisał(a):Sorry za schody,

Byłem tam w zeszłym roku i pomimo schodów gorąco polecam :)

http://picasaweb.google.com/Wojcikowski ... Lipiec2008
podasz namiary na kwatere i jakie oplaty
aaania
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaania » 21.03.2010 22:38

[quote="amj2"]Witam Brelowiczów :D

Ja wybieram się do Breli w terminie 13-23 lipca, jadę z Bydgoszczy...
Dzielnica Podrace,drugi raz w Breli.
Dzieci 15 i 5 lat- chłopcy.
Z chęcią wypiję dobre winko na tarasie z rodakami ... :D
Moj mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, jeżeli ktos chętny jak najbardziej szukam kontaktu...
Pozdrawiam.[/quote]

My jedziemy z Warszawy, będziemy w Breli od 10 do 24 lipca 2010, w dzielnicy Scit, 2 + 2 dzieci chłopcy (11 i 6 lat). Chętnie sie spotkam, proszę o mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Pozdrawiam.
Tomasz W
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomasz W » 21.03.2010 22:43

andreas71 napisał(a):
Tomasz W napisał(a):Sorry za schody,

Byłem tam w zeszłym roku i pomimo schodów gorąco polecam :)

http://picasaweb.google.com/Wojcikowski ... Lipiec2008
podasz namiary na kwatere i jakie oplaty

Podaj mail a wyślę Ci.
cyraneczka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) cyraneczka » 02.04.2010 12:26

ja też prosze o jaikies fajne namiary na niedrogie kwatery :)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mała55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mała55 » 16.04.2010 19:20

robbson napisał(a):Ja byłem 2 lata temu w apartamencie Mustapic na ulicy Scit 32 . Moge udzielić każdej informacji.

Czy ja również mogłabym poprosić o jakieś informacje o Mustapić? Jak właściciel, pokoje, schodki na plaże. Może jakieś zdjęcia? Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczna. Podaję maila: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
:D
A może był ktoś również w apartamencie Speedboat?
Bo właśnie zastanawiam się który wybrać.
Pozdrawiam wszystkich Cromaniaków
pandora_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandora_ » 22.04.2010 11:39

Jadę z przyjaciółmi do Breli 16 lipca br z Wrocławia autokarem Retmana, kto się wybiera tego dnia z Retmanem na trasie PL - SPLIT? :)

mała55 wybraliśmy właśnie Speedboat ale także chętnie zaczerpnę informacji bo będę pierwszy raz w Chorwacji
mała55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mała55 » 22.04.2010 12:59

pandora_ - a my sie właśnie zdecydowaliśmy na speedboat. Zaliczka już poszła i czekam na potwierdzenie. My jedziemy od 13-20 czerwca do Breli, a resztę dni to Cavtat i Primosten. Też pierwszy raz do Chorwacji.
Pozdrawiam
pandora_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pandora_ » 22.04.2010 13:30

mała55 my jedziemy tylko na 10 dni, zazdroszczę.

To co, widzę że obada ktoś wreszcie apartamenty Speedboat.
Też mam już zabugowowany termin ale mimo to chętnie poczytam twoje opinie o Speedboat:)
mała55
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mała55 » 22.04.2010 17:42

Obadam Speedboat dokładnie i zdam relację po powrocie :) :D
Zapowiada się obiecująco. super miejsce i cena też przystępna.
FMJacket
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) FMJacket » 23.04.2010 13:49

Witam. Przeczytałem uważnie cały wątek - podoba mi się idea wyjazdu do Breli. My byliśmy do tej pory w Vinisce koło Mariny - spokojnej wiosce, ale czas na zmianę. Planowany pobyt 08.08-21.08 co prawda dopiero zabieram się za szukanie miejsca, ale jeśli ktoś w tym terminie z rodaków jedzie to chętnie oprzemy się o jakąś pomoc pro-apartamentową. Jesteśmy małżeństwem 38/41 + 13 letnia córka. Chętni do zwiedzania okolic spacerów posiedzenia przy drinku, niechętni do chlania:)
bannanc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bannanc » 23.04.2010 14:54

Ja też drugi raz jadę do Breli w okresie 14-31.08.2010r do tego samego apartamentu który znajduje sie przy ulicy Frankopanska 91 koło sklepu Studenac.
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 26.04.2010 14:52

bannanc napisał(a):Ja też drugi raz jadę do Breli w okresie 14-31.08.2010r do tego samego apartamentu który znajduje sie przy ulicy Frankopanska 91 koło sklepu Studenac.

Jakie są koszty noclegu ??
bannanc
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bannanc » 26.04.2010 15:16

Za pokój trzy osobowy płacę 50 euro ale jedziemy w dwie rodziny po 4 osoby do dyspozycji mamy dwa pokoje po trzy osoby, jadalnię w której śpi dwoje dzieci oraz kuchnię. Każdy pokój wraz z jadalnią ma swoje tarasy. Przy każdym pokoju jest łazienka. Do plaży trzeba tylko przejść przez mało ruchliwą ulicę i zejść kilkunastoma schodkami na plaże. Na plaży są małe kamyczki a woda przy brzegu jest płytka.
jgx1
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) jgx1 » 26.04.2010 18:45

bannanc napisał(a):Za pokój trzy osobowy płacę 50 euro ale jedziemy w dwie rodziny po 4 osoby do dyspozycji mamy dwa pokoje po trzy osoby, jadalnię w której śpi dwoje dzieci oraz kuchnię. Każdy pokój wraz z jadalnią ma swoje tarasy. Przy każdym pokoju jest łazienka. Do plaży trzeba tylko przejść przez mało ruchliwą ulicę i zejść kilkunastoma schodkami na plaże. Na plaży są małe kamyczki a woda przy brzegu jest płytka.

szukam apartamentu na czerwiec może bym skorzystał jeśli byłoby wolne - dałbyś namiary? adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bajluśka
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bajluśka » 27.04.2010 08:03

hej
na początku roku myślałam, że nasz wyjazd do Cro nie wypali :(
ale już 1 sierpnia jadę do Cro drugi raz, pierwszy był to Omiś (Duce), teraz wybraliśmy Brelę, dzielnica Podrace, 40 euro na 3 osoby, apartament z widokiem na morze, blisko sklepik i restauracja, plaża czego chcieć więcej

obawiamy się podróży, pierwszy raz jedziemy samochodem, wcześniej byliśmy autokarem, mam nadzieję, że się nigdzie nie zgubimy :)
pozdrawiam Brelowiczów i będziemy wypatrywać naklejki Cro.pl

jeśli chodzi o rezerwację to trafiłam na bardzo sympatyczną właścicielkę, przesłała sporo zdjęć, zaliczka dotarła w 1 dzień a wogóle to rezerwowałam ten apartament jakieś 2 tygodnie temu :) to był pierwszy i ostatni meil z zapytaniem o pobyt w sierpniu i udało się :) :coool:
Ostatnio edytowano 27.04.2010 14:50 przez bajluśka, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Brela czy warto??? - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone