Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela czy warto???

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 22.01.2010 21:58

darkimmortal17 napisał(a):A na której plaży w Breli jest ta słynna skała - symbol Breli?

Punta Rata

darkimmortal17 napisał(a): czy to prawda,że miasto jest stromo położone i dużo w nim schodów?

Prawda... :wink:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 21:58

Tak, jest dosyć stromo.
Obrazek
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 22.01.2010 22:05

jorgus111 :P 8) :D
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 24.01.2010 23:32

mutiaq napisał(a):Tak, jest dosyć stromo.
Obrazek

Ale najlepsza Brela jest na lewo od Punta Rata :!:
marcin1234
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin1234 » 02.02.2010 08:37

zlybanan napisał(a):My też pojechaliśmy w ciemno i jesteśmy zadowoleni:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22970&start=15

Witam.
Z opisu wnoszę, że byliście w Breli - Stomarica. Proszę mi powiedzieć jak daleko (w minutach ewentualnie w kilometrach) jest do głównej promenady i czy warto szukac kwatery bliżej centrum. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 03.02.2010 07:55

Główna promenada (właściwie-deptak spacerowy)ciągnie się na całej długości Breli i dalej (od dzielnicy Luke do Baśkiej Vody)
Z apartamentów do promenady jest tyle i wskazuje odległość do morza.
Jeżeli zależy Ci na gwarze centrum to poszukaj w Soline (centrum).
Ze Stomaricy do centrum to jakieś 1-1,5km.
Spacerować możesz w drugą stronę(Zelici ok.200m, Jardula ok.400m, Luke- ok800m) i jest porównywalnie ładnie.
pees
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pees » 04.03.2010 22:17

krzysiek M. napisał(a):Krystof ....Ja się przymierzam do Scit 57 ...
Wybieram się do Scit 32. Podejrzewam ,że twoja miejscówka będzie bardziej na zboczu niż moja. Mój domek stoi jako trzeci na stoku licząc od promenady.
Fajne plaże i spokój. Niedaleko znajduje się mały sklepik czynny chyba całą dobę :D Można w nim kupić pieczywo, jedzonko,piwo,arbuzy i inne. Fajnie rano wyglądają pielgrzymki wczasowiczów 'za chlebem " z całego Scitu.
Do skałki jakieś 10 min spacerkiem. Do portu dobre 40 minut,ale nie warto bo port mało ciekawy. Plaże rewelacja. Za każdym zakrętem promenady inna plaża . Moja ulubiona jest dokładnie pod naszym domkiem . Mała zatoczka otoczona z 2 stron skałami. No ale oczywiście jej nie polecam bo po co mi na niej tłok :D [/b][/u]

Krzysiek M, przypadkowo natrafiłem na twoją informację, ok. rok temu deklarowałeś że wybierasz się do Scit 32. Moje pytanie- czy byłeś na tej kwaterze, jeżeli tak to proszę o informacje o pobycie, jeżeli masz chwilę to na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl My w tym roku wybieramy się tam i każda informacja będzie dla nas bardzo przydatna.
    robbson
    Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) robbson » 05.03.2010 09:14

Ja byłem 2 lata temu w apartamencie Mustapic na ulicy Scit 32 . Moge udzielić każdej informacji.
    pees
    Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pees » 05.03.2010 16:32

robbson napisał(a):Ja byłem 2 lata temu w apartamencie Mustapic na ulicy Scit 32 . Moge udzielić każdej informacji.

Jeżeli możesz robbson, to bardzo proszę , jestem zainteresowany każdą wiedzą na temat tej kwatery, co prawda zaliczka już jest wpłacona i wybieramy się tam raczej na pewno ale twoje informacje pozwolą nam się odpowiednio nastawić na nasz wyjazd. Jedziemy do Breli pierwszy raz,ciekawy jestem czy pojechałbyś tam jeszcze raz jak niektórzy ''brelowicze " . Jak możesz to prześlij info na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
    aaania
    Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aaania » 05.03.2010 23:19

Ja też mam zamiar jechać do apartamentu Mustapić. Czy daleko jest do plaży i czy bardzo stromo? Proszę o info. Ścit jest podobno bardzo ładną dzielnicą Breli.
    robbson
    Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) robbson » 06.03.2010 15:04

Do plaży jest bardzo blisko, kilkanaście schodków do pokonania i nie jest stromo. Ścit to bardzo spokojna dzielnica Breli.
    pasażer
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 06.03.2010 17:09

Torac napisał(a):Ale najlepsza Brela jest na lewo od Punta Rata :!:

Dokładnie. Nazywa się Marusici :wink:
    Torac
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 06.03.2010 18:05

pasażer napisał(a):
    Torac napisał(a):Ale najlepsza Brela jest na lewo od Punta Rata :!:

Dokładnie. Nazywa się Marusici :wink:

Chyba się trzeba zapoznać z Twoja Marusią :)
    pasażer
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pasażer » 07.03.2010 23:06

Torac napisał(a):Chyba się trzeba zapoznać z Twoja Marusią :)

Najpierw trzeba zgłosić chęć w tym temacie, wypełnić stosowny formularz dostępny na stronie, którą sam musisz odnaleźć, wpłacić odpowiednią sumę jako darowiznę, odczekać minimum rok na swoją kolej. Gdy wszystkie formalności będą dopełnione i podanie pozytywnie rozpatrzone, otrzymasz na swojego e-maila kilka zdjęć i namiarów bezpośrednich do właścicieli. Pamiętaj, że w każdym momencie komisja może przerwać korespondencję, a wpłata nie podlega zwrotowi :oczko_usmiech:
    Torac
    Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 07.03.2010 23:46

pasażer napisał(a):
    Torac napisał(a):Chyba się trzeba zapoznać z Twoja Marusią :)

Najpierw trzeba zgłosić chęć w tym temacie, wypełnić stosowny formularz dostępny na stronie, którą sam musisz odnaleźć, wpłacić odpowiednią sumę jako darowiznę, odczekać minimum rok na swoją kolej. Gdy wszystkie formalności będą dopełnione i podanie pozytywnie rozpatrzone, otrzymasz na swojego e-maila kilka zdjęć i namiarów bezpośrednich do właścicieli. Pamiętaj, że w każdym momencie komisja może przerwać korespondencję, a wpłata nie podlega zwrotowi :oczko_usmiech:

To wszystko jest jak lizanie tygrysa po jajach - ryzyko duże a przyjemność żadna (formalnosci) :wink:
    Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Brela czy warto??? - strona 13
    Nie masz jeszcze konta?
    Zarejestruj się
    reklama
    Chorwacja Online
    [ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone