darkimmortal17 napisał(a):A na której plaży w Breli jest ta słynna skała - symbol Breli?
Punta Rata
darkimmortal17 napisał(a): czy to prawda,że miasto jest stromo położone i dużo w nim schodów?
Prawda...
darkimmortal17 napisał(a):A na której plaży w Breli jest ta słynna skała - symbol Breli?
darkimmortal17 napisał(a): czy to prawda,że miasto jest stromo położone i dużo w nim schodów?
zlybanan napisał(a):My też pojechaliśmy w ciemno i jesteśmy zadowoleni:
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=22970&start=15
krzysiek M. napisał(a):Krystof ....Ja się przymierzam do Scit 57 ...
Wybieram się do Scit 32. Podejrzewam ,że twoja miejscówka będzie bardziej na zboczu niż moja. Mój domek stoi jako trzeci na stoku licząc od promenady.
Fajne plaże i spokój. Niedaleko znajduje się mały sklepik czynny chyba całą dobę Można w nim kupić pieczywo, jedzonko,piwo,arbuzy i inne. Fajnie rano wyglądają pielgrzymki wczasowiczów 'za chlebem " z całego Scitu.
Do skałki jakieś 10 min spacerkiem. Do portu dobre 40 minut,ale nie warto bo port mało ciekawy. Plaże rewelacja. Za każdym zakrętem promenady inna plaża . Moja ulubiona jest dokładnie pod naszym domkiem . Mała zatoczka otoczona z 2 stron skałami. No ale oczywiście jej nie polecam bo po co mi na niej tłok [/b][/u]
robbson napisał(a):Ja byłem 2 lata temu w apartamencie Mustapic na ulicy Scit 32 . Moge udzielić każdej informacji.
Torac napisał(a):Chyba się trzeba zapoznać z Twoja Marusią
pasażer napisał(a):Torac napisał(a):Chyba się trzeba zapoznać z Twoja Marusią
Najpierw trzeba zgłosić chęć w tym temacie, wypełnić stosowny formularz dostępny na stronie, którą sam musisz odnaleźć, wpłacić odpowiednią sumę jako darowiznę, odczekać minimum rok na swoją kolej. Gdy wszystkie formalności będą dopełnione i podanie pozytywnie rozpatrzone, otrzymasz na swojego e-maila kilka zdjęć i namiarów bezpośrednich do właścicieli. Pamiętaj, że w każdym momencie komisja może przerwać korespondencję, a wpłata nie podlega zwrotowi
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne