krzysiek M. napisał(a):A mnie się podoba Scit. I wogóle Brela. To jedyna miejscowość w CRO do której jadę 2 raz. Do tej pory jechałem do danej miejscowości tylko raz ale Brela mi odpowiada.
Popiel napisał(a):krzysiek M. napisał(a):A mnie się podoba Scit. I wogóle Brela. To jedyna miejscowość w CRO do której jadę 2 raz. Do tej pory jechałem do danej miejscowości tylko raz ale Brela mi odpowiada.
Biorąc pod uwagę Brelę, również w grę wchodziła tylko dzielnica Scit, gdyż nie lubimy miejsc w pobliżu hoteli. Niestety ceny były zbyt wysokie.
Brela - plan miasta
Ps. I ja drugi raz jadę również w to samo miejsce - kilka km przed Brelę. Są na forum osoby, które pojadą 5 lub 6 raz w to samo miejsce.
Pozdrav
Krystof napisał(a):Tomasz W. - czy byłeś w Breli "północnej" (czyli scit, czy coś takiego, na końcu B. w stronę Pisaka) i stamtąd są zdjęcia, które zamieszczasz na picasaweb?
pzdr, Krystof
horas napisał(a):witam,
ja w drugiej połowie lipca tego roku wybieram się rodzinnie do Breli, apartament zaklepany, zaliczka w drodze ....
czy któryś z szanownych userów tego zacnego Forum będzie może w tym terminie w Breli ??
pozdr.
Horas
horas napisał(a):horas napisał(a):witam,
ja w drugiej połowie lipca tego roku wybieram się rodzinnie do Breli, apartament zaklepany, zaliczka w drodze ....
czy któryś z szanownych userów tego zacnego Forum będzie może w tym terminie w Breli ??
pozdr.
Horas
ponawiam zapytanie
termin druga połowa lipca
Torac napisał(a):horas napisał(a):horas napisał(a):witam,
pozdr.
Horas
ponawiam zapytanie
termin druga połowa lipca
Kto to wie - kryzys
Ps. Każdy obserwuje kurs euro
Dokładnie Krzysztofie, byłem w północnej części Breli w Jarduli. Ściślej przy ul. Kristici niedaleko kościoła. To jeszcze dalej od centrum niż Scit w stronę Pisaka.
Krystof napisał(a):Dokładnie Krzysztofie, byłem w północnej części Breli w Jarduli. Ściślej przy ul. Kristici niedaleko kościoła. To jeszcze dalej od centrum niż Scit w stronę Pisaka.
Sękju :@) Ja się przymierzam do Scit 57 - w googlach wygląda to na koniec Breli właśnie. Twoje zdjęcia przypominają mi miejsce, które penetrowałem na googlowskich mapach - stąd pytanie (dokładnie chodzi o zdjęcie plaży z cyplem, na którym jest jakaś taka sezonowa knajpka, takie coś na końcu Breli przed mini-portem, zdaje się ... obawiam sięjednak, że może to być zbiego okoliczności - tamich miejsc są tam zepewne setki ).
Pozdrawiam, Krystof
aha. jak oceniasz możliwość wycieczek rowerowych (połowa lipca, przedpołudnie, popołudnie) tym nadmorskim "betonem" do Baskiej Vody? Da się jechać, czy porozjeżdżam turystów ;@) ?
Na rower za gorąco.
;@)możesz rzeczywiście mieć na sumieniu jakieś ofiary
Grzegorz Ćwik napisał(a):Byłem 2 razy w Breli, w 2007 i 2008 roku. Sama miejscowość to autentyczna perełka Makarskiej Riwiery. Tak pod względem krajobrazu, jak i samej atmosfery. Przepiękna promenada nadmorska ciągnąca się prawie od samej Baśki aż po ostatnie domy na północnym krańcu Breli. Od końca do końca przejście to godzina i 20 minut. No ale przecież można zatrzymać się na kufel piwa, co również polecam. Cała promenada oświetlona również w nocy, i właśnie wtedy warto odwiedzić znaną skałkę, wizytówkę Breli
Polecam i pozdrawiam, Grzegorz.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne