blublus napisał(a):Widzę że sporo forumowiczów zna brelę. W tym roku ( podobnie jak w tamtym ) planuję wyjazd rodzinny do lopar, ale obawiam się, że wrócę stamtąd bardziej zmęczony, niż przed wyjazdem ( moje chłopaki już się o to postarają wszystkimi swoimi siłami:)) Dlatego też dojrzewam do pomysłu pojechania jeszcze raz, ale bez dzieci, w połowie sierpnia. Na ile można sobie pozwolić na jechanie w ciemno w tym okresie i szukanie noclegu na miejscu? Dzieci nie będzie, więc nawet ew. noc w samochodzie straszna nie będzie, o ile będzie tylko jedna:) Czy za 30-40 euro znajdę jakiś przytulny apartamencik dla dwóch osób, może być nawet gdzieś bardziej na uboczu? Jeśli miałby ktoś jakieś namiary, będę wdzięczny za info ( blublus ( mapla ) poczta.fm )
Rega123 napisał(a):Witam ponownie, mam zabukowane, wpł. zaliczka i voucher - będziemy od 11 lipca do 25 lipca, U Marko - ludzie zapraszam na wieczorek zapoznawczy- czy też może spotkamy się na mieście czy plaży - znak rozpoznawczy język polski )
sebakop napisał(a):Mam pytanie czy 40 euro za trzy osoby w Breli/Podrace w połowie czerwca to drogo. Pierwszy raz wybieram się do Chorawcji i po przestudiowaniu forum wzdłuż i wszerz zdecydowałem się na Brelę.
Pozdrawiam
jorgus111 napisał(a):sebakop napisał(a):Mam pytanie czy 40 euro za trzy osoby w Breli/Podrace w połowie czerwca to drogo. Pierwszy raz wybieram się do Chorawcji i po przestudiowaniu forum wzdłuż i wszerz zdecydowałem się na Brelę.
Pozdrawiam
Normalnie chociaż jadąc w ciemno w tym terminie myślę że znalazłbyś za 30-35 euro, ale to jest jeszcze uzależnione od wybranego standardu kwaterki
Popiel napisał(a):Wrzesień w Breli.
Czy we wrześniu liczba wypoczywających w Breli spada?
Czy już w tym miesiącu spokojnie można jechać w ciemno?
W dzielnicy Šćit bliżej Jadranki jest dyskoteka. Czy w nocy jest cisza i nie dobiegają odgłosy do kwater położonych bliżej plaży? Jak duża to odległość?
Pozdrav
Torac napisał(a):Z tą dyskoteką mnie zaskoczyłeś
Dobrze wiedzieć
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne