spidercio napisał(a):Cześć
Szukamy czegoś na sierpień, najlepiej w okolicach Makarskiej. Trafiłem w Breli na apartament, duży 75m2 w rozsądnej cenie tyle że 2 km od morza (za to widok z balkonu bajka; w celu orientacyjnej lokalizacji możecie wpisać w Google Maps 'taxi brela'). Więc na plaże,obiad czy do centrum tylko samochodem. Warto bawić się czy mimo wszytsko z dzieciakami 6 i 8 lat będzie problematyczne?
W pakiecie jest parking przy plazy Jakirusa, być może też Punta rata ale to nie jest pewne
Marcin
spidercio napisał(a):Cześć
Szukamy czegoś na sierpień, najlepiej w okolicach Makarskiej. Trafiłem w Breli na apartament, duży 75m2 w rozsądnej cenie tyle że 2 km od morza (za to widok z balkonu bajka; w celu orientacyjnej lokalizacji możecie wpisać w Google Maps 'taxi brela'). Więc na plaże,obiad czy do centrum tylko samochodem. Warto bawić się czy mimo wszytsko z dzieciakami 6 i 8 lat będzie problematyczne?
W pakiecie jest parking przy plazy Jakirusa, być może też Punta rata ale to nie jest pewne
Marcin
lakizak napisał(a):spidercio napisał(a):Cześć
Marcin
Do Breli jeżdżę od kilku lat miejsc parkingowych mało.Raz miałem pokój na Scit a parking 300 metrów pod górę dalej i to nawet było w wyzwanie.Teraz Stomarica parking na miejscu (50 stopni) na plażę 120 stopni w dół.Nie dałbym rady codziennie autem zjeżdżać.
lakizak napisał(a):Z ulicy dunaj zdecydowanie więcej schodków
Ja od siebie mam 120 schodków.
na tej stronie są fotki
brela-czy-warto-t22028-960.html
ja dopiero będę w sierpniu
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne