Loza_drinker napisał(a):A ja wróciłem właśnie z Breli 21 czerwca i chętnie znów bym skoczył na pizze w pizzerii Marko.
PS. Pozdrowienia dla kelnera z Marko (taki starszy gościu z brzuszkiem)
kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):A ja wróciłem właśnie z Breli 21 czerwca i chętnie znów bym skoczył na pizze w pizzerii Marko.
Widze ze pizzeria Marko taka slawna w Breli.To skocze na jedzonko.
Loza_drinker napisał(a):kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):A ja wróciłem właśnie z Breli 21 czerwca i chętnie znów bym skoczył na pizze w pizzerii Marko.
Jak dla mnie najlepsza pizza w Breli - obowiązkowo.
kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):A ja wróciłem właśnie z Breli 21 czerwca i chętnie znów bym skoczył na pizze w pizzerii Marko.
A gdzie w Breli kupic pieczywo?jest jakis market?
Loza_drinker napisał(a):kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):kamil1929 napisał(a):Loza_drinker napisał(a):A ja wróciłem właśnie z Breli 21 czerwca i chętnie znów bym skoczył na pizze w pizzerii Marko.
A gdzie w Breli kupic pieczywo?jest jakis market?
W centrum blisko pizzerii Marko jest supermarket Konzum. No i w dzielnicy Scit (tam mieszkałem) jest sklep Ivelma - tam też kupisz pieczywo. O reszcie nie wiem, ale na pewno są też i inne sklepy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne