Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

BRELA camping lub przydomowe campingi

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Pakula
Cromaniak
BRELA camping lub przydomowe campingi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 13.02.2007 21:18

Witam.Mam pytanie czy w Breli jest jakieś pole namiotowe? Lub jakieś przydomowe małe campngi.Przejrzałem prawie całe forum i nic nieznalazłem.Jak ktoś był ,a napewno ktoś był w Breli,to może coś widział ,a może mieszkał na jakimś campingu.Prosze napiszcie coś jak coś wiecie.Mam zamiar wraz ze swoją famiją jechać właśnie do Breli,i chciałbym jechać pod namiot.Będzie to pierwszy wyjazd (pod namiot zaznaczam) do Cro,chcemy zobaczyc jak to będzie.Może nam sie spodoba,a moze nie :roll: .

Pozdrawiam :papa:
Pakula
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pakula » 14.02.2007 19:21

Dziękuje za zainteresowanie :cry:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 14.02.2007 19:38

W Breli nie ma pola namiotowego :( :cry:
Najbliższe jest w BASKO POLJE
POZDRAV!
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 15.02.2007 00:46

Potwierdzam, jako adorator Breli, która jest wypiętrzeniem, czyli spokojnym miasteczkiem na stoku Biokova, i gwoli stałej pochylości, tu niestety nie można sie zakempingować lub inaczej, życie na płaskich płaszczyznach jest nie możliwe, chociaż ogólnie jest możliwe z powodu najpiękniejszego miejsca na Riwierze Makarskiej, i to właśnie POLECAM.

Pozdrawiam. :wink:
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 15.02.2007 10:23

Potwierdzam zdanie Grzegorza Ćwik Brela to najładniejsze miejsce na MAKARSKIEJ :D
Choć osobiście wole wyspy. :wink:
POZDRAV!
Jacek.G
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek.G » 07.05.2007 22:03

Byłem i pochwalam plan wyjazdy do Breli!Jak już wiesz Camp najbliższy to Baśko Polje!ale wiem że zaraz obok na samym poczatku Baśka Voda w ogródkach jest miejsce na jeden lub dwa namioty! :wink: Tylko trzeba pogadac z gospodarzem! :) Z doświadczenia wiem że z tymi wspaniałymi ludzmi mozna załatwic wszystko!Ja jadę tam w sierpniu ale do Baśko Polje!Do Breli mozna tam dojśc na piechotkę!A uwierz mi że warto!Pozdrawiam!Jeśli potrzebujesz namiaru dokładniejszego to mam telefon do stancji ale w Baśka Voda! :wink:
grappa01
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grappa01 » 13.07.2010 08:58

a jezeli chodzi o camping w Basko Polje to macie na mysli camping :
http://www.club-adriatic.hr

czy moze ktos byl na tym campingu ? jakies opinie ?

chyba ze polecacie jeszce inny campign w tym rejonie ?

Powrót do Kempingi