Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela, Baska Voda

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ANKA_26
Odkrywca
Brela, Baska Voda

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 03.07.2006 13:38

Witajcie
1. Czy ktoś z Was jechał do Chorwacji z biurem podróży "wygodatravel" do Breli lub Baskiej Vody?
2. Czy ktoś z Was mieszkał w VILLA IVANAC (Brela) lub w pokojach Radman (to w Baśce).

Będę wdzięczna za odpowiedzi - wybieram się tam w podróż poślubną
marcin1ek21
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin1ek21 » 07.07.2006 19:15

prawdopodobnnie tez sie tam wybierzemy bo dobre maja ceny ale nic jeszcze pewnego pozdrawiam i udanej podróży
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 08.07.2006 16:33

Ja jadę z tego biura 18.08 do Baskiej. Miejscowosc znam bo byłam juz tam kiedys ale niestety na temat biura nie slyszałam zadnych opinii. :(
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 10.07.2006 09:17

psitul_mnie napisał(a):Ja jadę z tego biura 18.08 do Baskiej. Miejscowosc znam bo byłam juz tam kiedys ale niestety na temat biura nie slyszałam zadnych opinii. :(

hej ja też wyjeżam 18.08, zdecydowaliśmy się na Brelę :) więc pewnie się spotkamy w autobusie.
Do zobaczenia
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 11.07.2006 13:20

No to pewnie się spotkamy ;)
Pozdrawiam i żeby ten czas do wyjazdu jak najszybciej zleciał :)

P.s. Z jakiego miasta wyjeżdżasz??
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 11.07.2006 14:16

psitul_mnie napisał(a):No to pewnie się spotkamy ;)

cześć. Wyjeżdżamy z Gliwic, Ty pewnie z Katowic. Jak będziesz widział świeżo upieczone małżeństwo to będziemy to z pewnością my :) :lol:
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 11.07.2006 14:17

ANKA_26 napisał(a):
psitul_mnie napisał(a):No to pewnie się spotkamy ;)

cześć. Wyjeżdżamy z Gliwic, Ty pewnie z Katowic. Jak będziesz widział świeżo upieczone małżeństwo to będziemy to z pewnością my :) :lol:

Przepraszam bardzo, chciałam napisać "jak będziesz widziała"
ile masz lat?
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 11.07.2006 14:44

Po przecvzytaniu Twoich poprzednich postów zorientowałam się ze swiezo po slubie :) Gratuluje:)
Zgadza się ja jade z Katowica a mam 21 latek ;)
Co Was skłoniło, żeby jechać do Breli?

A tutaj kilka fotek żeby narobić Wam smaka ;)
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 12.07.2006 07:23

czesc
Świeżo po ślubie będziemy 4 sierpnia, ślub jest 3 sierpnia :) Wybrałam Brelę - bo ania mała ani duża miejscowoś. W Marakskiej byłby pewnie straszny tłok, narzeczony jest nauczycielem i chce troche odpocząć od ludzi. Powiedz mi proszę jak tam z jeżowcami? czy pływaliście w tych specjalnych sandałkach gumowych? Jak z cenami w Breli, mam nadzieję, że trochę taniej niż w Makarskiej? Czytałam na forum, że w Breli jest targ, gdzie można kupić owoce morza, zamierzamy czasami sami sobie coś upichcić :) Czy wieczorami będziemy mieli co robić, czy po rozrywkę trzeba się wybrać do Baskiej Vody lub do Makarskiej? Może poleciłabyś nam jakąś knajpkę?
Ach masa pytań przychodzi mi do głowy ...
pozdrawiam
psitul_mnie
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) psitul_mnie » 12.07.2006 08:44

:arrow: Tak prawde mowiac to ja jade do Baskiej bo juz kiedys tam bylam i jestem zauroczona ta miejscowoscia. Baska i Brela sa z pewnoscia mniejsze i spokojniejsze od Makarskiej ale maja za to wiekszy urok. W Breli bylam kiedys na spacerze wieczorkiem. Idac plaza od Baskiej mozna dojsc do breli gdzie wieczorkami tez teteni zyciem. knajpki pelne ludzi i usmiechnietych twarzy. Ale wiekszych atrakcji nie bylo i wszyscy maszerowali plaza do Baskiej (teraz moze sie cos zmienilo). Niestety zadnych konkretnych namiarow nie moge Ci podac bo nie znam.
:arrow: Co do jezowcow to zawsze na poczatku biegalo sie w kapciochach a potem mozna bylo znalesc miejsce bez nich i wchodzilo sie na boso. Siedza one zazwyczaj przy brzegachj i zwlaszcza tam gdzie sa skalki wiec u mnie na plazy dalo sie wchodzic bez albo tez sciagalo sie je po wejsciu i wyrzucalo na brzeg:)
:arrow: Co do cen to niestety nic nie wiem bo to sie pewnie caly czas zmienia.
Pozdrawiam goraco
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 12.07.2006 09:27

Dziękuję za informacje :lol:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone