Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela-apartament z klimą

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 29.03.2007 15:42

Krystof napisał(a):cwane ... "nie można znaleźć strony" ... :twisted:

Sorry mój błąd

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Jarek36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek36 » 29.03.2007 17:20

Grzegorz Ćwik napisał(a):Jarku,
Pozdrów Marco (Ribicica) gorąco , fajny facet, a jakie dobre ma winko, a jaką rakiję. pozdrów go w moim imieniu.

Grzegorz. :lol: :lol: :lol:

Oczywiście. :) Cieszę się dodatkowo na te trunki. Nie ma to jak domowe wiktuały wzmacniające ostrość widzenia. Sam słynę z wiśniówki narciarskiej :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 30.03.2007 06:28

dzięki, już widziałem - niestety, w interesującym mnie terminie - zajęte, pzdr, JK
BOBEY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 30.03.2007 06:47

Krystof napisał(a):dzięki, już widziałem - niestety, w interesującym mnie terminie - zajęte, pzdr, JK

Przełamem Ci cos na skrzynke moze tam cos jeszcze bedzie :lol: Powodzenia
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 30.03.2007 08:08

dzięki, :) już szukam, pozdrov, K.
pumis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 31.03.2007 22:51

m82m napisał(a):Prześle Ci na skrzynkę,kilka linków w BRELI może znajdziesz coś z klimą.

PozdraV!

Ja tez poprosze adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 01.04.2007 07:23

pumis napisał(a):
m82m napisał(a):Prześle Ci na skrzynkę,kilka linków w BRELI może znajdziesz coś z klimą.

PozdraV!

Proszę bardzo.Poszło. :D
BOBEY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 01.04.2007 16:03

m82m napisał(a):
pumis napisał(a):

PozdraV!

Proszę bardzo.Poszło. :D

Dzieki juz sprawdzam pozdrawiam :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Brela-apartament z klimą - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone