Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela-apartament z klimą

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 29.03.2007 12:03

hej!

Ja jadę we wrześniu, dokładnie na początku, czy mógłbyś sie podzielić adresikeim na swój apartament ?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Co do Twojego pytania, to szczerze powiedziawszy wolalabym bez klimy i bliżej morza :)
PRIESTPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PRIESTPL » 29.03.2007 12:03

Basman - podaj namiary na wybrany przez ciebie apartament.

Ja wybieram się na początku września i napisałbym do nich zapytanko :)
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 29.03.2007 12:05

aha jakby ktoś z zaglądających na ten temat forumowiczów znał jakieś fajne adresy ( w grę wchodzi tylko Brela ) to pieknie proszę o przesłanie mi ich :)
Z góry dziękuję :D
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 29.03.2007 12:06

PRIESTPL znów się spotykamy :D Chcesz mi sprzątną pokoje sprzed nosa?! :evil: :D
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 29.03.2007 12:29

No to jak, chłopaki? Nie wyślecie mi żadnego namiaru na apartamenty w Breli? :? Krystof
jovana27
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jovana27 » 29.03.2007 12:41

a dziewczyny ? :( :cry:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 29.03.2007 12:48

Dziwczyny biorą - chłopaki rozdają - taki układ sił zauwazyłem przynajmniej w tym wątku :wink:
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 29.03.2007 13:14

PRIESTPL napisał(a):Basman - podaj namiary na wybrany przez ciebie apartament.

Ja wybieram się na początku września i napisałbym do nich zapytanko :)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 29.03.2007 13:50

cwane ... "nie można znaleźć strony" ... :twisted:
PRIESTPL
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PRIESTPL » 29.03.2007 14:07

jovana27 - nie bój się :)

Ja coraz bardziej przekonuję się do wyjazdu w ciemno - wysłałem kilka zapytań ale ceny jakie proponują są horendalne - czy oni lubią się targować??
BOBEY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 29.03.2007 14:17

[quote="Krystof"]cwane ... "nie można znaleźć strony" ... :twisted:[/quote

oto Brela Chorwacja Południowa Dalmacja zakwaterowanie apartamenty ... tam znajdziesz novak :lol:
pozdrawiam
BOBEY
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) BOBEY » 29.03.2007 14:19

Ja coraz bardziej przekonuję się do wyjazdu w ciemno - wysłałem kilka zapytań ale ceny jakie proponują są horendalne - czy oni lubią się targować??
Może masz racje ale jak ja jade z dzieciakami i w terminie lipiec /sierpien to walałbym miec rezerwacje i jade pierwszy raz moze za 4 razem to w ciemno pozdrawiam :lol:
Jarek36
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jarek36 » 29.03.2007 14:54

jovana27 napisał(a):aha jakby ktoś z zaglądających na ten temat forumowiczów znał jakieś fajne adresy ( w grę wchodzi tylko Brela ) to pieknie proszę o przesłanie mi ich :)
Z góry dziękuję :D

Ja skorzystałem z doświadczenia forumowiczów i zaklepałem już apartamenty u Państwa Ribicic w Breli. Wystarczy pogooglać (Ribicic Brela). Przysłali nawet dodatkowe zdjęcia, wygląda to naprawdę zachęcająco. Co do klimy a jadę w sierpniu - wystarczy mi w samochodzie :wink: Przeżyłem już gorsze upały w Turcji :D
m82m
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) m82m » 29.03.2007 15:25

BOBEY napisał(a):Ja coraz bardziej przekonuję się do wyjazdu w ciemno - wysłałem kilka zapytań ale ceny jakie proponują są horendalne - czy oni lubią się targować??
Może masz racje ale jak ja jade z dzieciakami i w terminie lipiec /sierpien to walałbym miec rezerwacje i jade pierwszy raz moze za 4 razem to w ciemno pozdrawiam :lol:

Sa zwolennicy jazdy w ciemno.Musisz jednak pamiętać ,że jak się zdecydujesz na Brele to tam jest troszkę inaczej.Ceny są tam wyższe bo Brela ma swoją zasłużoną renomę.Sam już się przekonałeś zresztą.Tam taniutkich ap. raczej nie znajdziesz .Chyba ,że daleko od morza.
Za jakość wszędzie na świecie się płaci i tyle.

POZDRAV!
Grzegorz Ćwik
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grzegorz Ćwik » 29.03.2007 15:29

Jarku,
Pozdrów Marco (Ribicica) gorąco , fajny facet, a jakie dobre ma winko, a jaką rakiję. pozdrów go w moim imieniu.

Grzegorz. :lol: :lol: :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Brela-apartament z klimą - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone