Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Brela - Apartament MIONA - ul. Podrace

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
frytek1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) frytek1986 » 18.06.2015 12:13

Witam,

Właśnie wróciłem z Chorwacji z Breli - Apartament MIONA w super dzielnicy Podrace.

Przed wyjazdem czytałem trochę forum, to co znalazłem to głównie pytania i prośby o polecenie apartamentu. Skoro mam coś sprawdzonego to napiszę parę słów - powinno się przydać.

Informacje podstawowe:
Apartament MIONA
ul. Podrace 25
ww.. nie mogę podobno udostępniać linków, ale wystarczy wpisać brela miona w google;)
Uwaga - apartamentu nie ma na stronie brela hr, z której większość szuka aparamentów!

Wątków jest na ten temat mnóstwo. W skrócie: jedna z fajniejszych dzielnic Breli - do centrum jakieś 15min spacerkiem promenadą. W pobliżu dobra (ale droga) knajpa, na przeciw (dosłownie 10m) jest sklepik z pieczywem (i piwem:D) więc nie trzeba nigdzie chodzić daleko po śniadanko.

Aparament:
Mieszkaliśmy w AP3: duuży wypasiony aparament z ogromnym salonem, tarasem, i niesamowitym widokiem. Zdjęcia są na stronie. To czego nie widać na zdjęciach a jest ważne:
- wszystko jest utrzymane w czystości
- kilka różnych ręczników dostępnych
- w pełni (naprawdę) wyposażona kuchnia: naczynia, garnki, sztućce, ZMYWARKA itp.;)
- idealny układ apartamentu - salon z tarasem na morze, 2 pokoje po przeciwnych stronach z osobnymi łazienkami
- bardzo sympatyczni i grzeczni właściciele, których w trakcie pobytu "nie widać".
- miejsce parkingowe (nie zadaszone, ale jest)
- Internet (4mbit) zawsze działający z dobrym zasięgiem wifi
- na prośbę dostępne łóżeczko dla dziecka

Pozostałe Apartamenty w MIONIE
- w tym roku właściciele dobudowali góre piętra i w ten sposób powstały AP4 oraz AP5. Nie mieszkaliśmy tam, jednak wyposażenie jest podobna a nawet lepsze do naszego AP3. Wszystko jest nowe, gotowe do użytkowania. Minus to mniejszy taras (wszystko widać na planach). Z racji tarasu, zdecydowanie polecam AP3 (lub poniżej, również z tarasem).

Zdjęcia:
Zdjęcia apartamentu na stronie. Ja mogę dodać tylko jaki jest widok wieczorem z tarasu (załącznik).
Dałbym link do mojej galerii z Breli ale nie mogę udostęniać linków...

Plaże
Schodzi się schodami w dół, i można albo parę metrów w prawo na fajne plaże Pordace-Scit albo w lewo jakieś 10min na słynną Punta Rata. Dodam, że plaże Podrace-Scit nie ustępują urodą;)

Ceny:
Wyjściowe ciut wyższe niż średnia, za to standard naprawdę wysoki - czasem warto dopłacić 5-10 EUR. Można negocjować.
Załączniki:
2015-06-11 21-15-09 _DSC9197.jpg
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 18.06.2015 15:01

I to jest dobry opis kwaterki,brawo.
rafciokowalczyk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafciokowalczyk » 23.07.2015 13:18

szukam apartamentu w Breli i właśnie zainteresowała mnie Twoja propozycja. Gdybyś mógł podać ceny!
frytek1986
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) frytek1986 » 08.08.2015 22:23

Cena wyjściowa w czerwcu (pierwsza połowa) to 90EUR. Ile można stargować - to już zależy od Waszych umiejętności;) Podałbym na priv ile ja stargowałem ale nie mogę pisać.. (swoją drogą - o co cho?! na żadnym innym forum czegoś takiego nie widziałem).
inka 777
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) inka 777 » 08.08.2015 22:34

Wyjazd 19 sierpnia nie wiesz czy mają coś wolnego?
blubaj
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) blubaj » 09.08.2015 16:30

Gdyby zabrakło terminów to ja też coś polecę :)
Zawsze nocuję u Ivana, widok z Balkonu bardzo podobny
Obrazek

Ivan Raos villa Nicola
tel: (38) 521 618 167
kom: +38 591 722 40 73
email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

tu można obejrzeć

kwatery klimatyzowane i z miejscami parkingowymi.
do promenady jakieś 100 metrów pieszo ale w tym rejonie jest cicho i spokojnie, nie ma hałasów w nocy. plaże są nieprzeludnione, jak w Baśce czy Makarskiej. tuż przy promenadzie masz smażalnie, a dalej w stronę centrum otwarte knajpki i bary.

polecam, byłem cztery razy i zawsze zadowolony
Łukasz Sikora
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Łukasz Sikora » 28.08.2015 13:10

Cześć.
Ivan Raos villa Nicola jaki ma adres?
robbson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) robbson » 28.08.2015 14:24

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone