ufokking napisał(a):Chętnie poczytam dalsza cześć
Nie wiem czy ktoś Ci to mówił ale bardzo ładne zdjęcia
Ktoś już wspominał
Dzieki wielkie choć wiem, że to początek drogi
Hadler napisał(a):kirke18 napisał(a):Pięknie... buuuu siedzę w pracy, upał ze 30 C, wyjazd na koniec sierpnia...nie dożyję. Zdjęcia-delicje.
Koniec sierpnia tuż tuż,
jak ja mam dożyć do wakacji 2011 ??????
monia85 napisał(a):
Niestety moja połówka to mięsożerca, więc nie wiem, czy go namówię w tym roku na takie pyszności.. ale na szczęście koleżanka też rybno-lubna, więc z nią dojdę do porozumienia w kwestii Rib. Platy
Hadler napisał(a):monia85 napisał(a):
Niestety moja połówka to mięsożerca, więc nie wiem, czy go namówię w tym roku na takie pyszności.. ale na szczęście koleżanka też rybno-lubna, więc z nią dojdę do porozumienia w kwestii Rib. Platy
Powiem szczerze, że ja również mięsożerny i pierwszy raz dałem się namówić na te paskudztwa i powiem szczerze: wiele straciłem nie znając wcześniej tych smaków. Dla mnie bomba.
CinnamonGirl napisał(a):Takie zdjęcia aż miło pooglądac. A te plaże i woda mmmm.
Pytanie z innej beczki - zadowolony jestes z N 18-105vr? Jego 'ciemność ' bardzo przeszadza czy da sie żyć? Potrzebuję jakiejś spacerówki a moj N18-70 nie polubił sie bardzo z nowym body N90 (miimo ze doskonale współpracował z N50) i jestem zmuszona kupić jakieś niskobudżetowe szkieło i myślałam o nim. Rozdzielczość obrazu ocenia na jest w testach dobrze, ale ... co opinia użytkownika to opinia.
Powrót do Nasze relacje z podróży